Opzeggen lidmaatschap

Wil je stoppen met hockeyen bij MHCU? Dat vinden wij uiteraard jammer, maar we denken graag met je mee. Je opzegging moet uiterlijk 1 mei bij ons bekend zijn. Dit is noodzakelijk zodat de TC op tijd kan beginnen met het maken van de teams, zonder dat er halverwege de planning nog extra leden uitvallen. Komt je opzegging te laat binnen, dan ben je helaas verplicht om toch de contributie te betalen.

Uitzonderingen zijn ter beoordeling van het bestuur, en kunnen worden voorgelegd via [email protected].

Het beƫindigen van het lidmaatschap kan slechts plaatsvinden via de LISATeam omgeving, waar een ieder een persoonlijke login voor heeft ontvangen. Opzeggen gaat via het menu-item 'Club --> Opzegformulier'.

Indien u niet beschikt over de juiste logingegevens, neem dan contact op met onze ledenadministratie.