Trainingsaanbod

MHC Udenhout biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om hockeytrainingen en hockeywedstrijden.

Funkey hockey
Voor de allerkleinste vanaf 4 jaar, bestaat er Funkey hockey bij de club kan geïnformeerd worden naar de mogelijkheden op het moment van aanmelden. De funkey les wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 8 kinderen en bestaat uit loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey.

Veldhockey jongste jeugd
Voor de leeftijd 6 t/m 10 jaar. De wedstrijden worden gespeeld in teams van 3, 6 of 8 spelers.

Veldhockey junioren
Voor de leeftijd 11 t/m 18 jaar. De teams nemen deel aan de herfst- en voorjaarscompetitie en spelen in teams van 11 spelers.

Veldhockey senioren
Voor de leeftijd vanaf 18 jaar. Spelers spelen in teams van 11 spelers.

Veldhockey recreanten
Voor volwassenen met of zonder hockeyervaring. Het doel is om zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting lekker te kunnen hockeyen.

Veldhockey G-Hockey
Training en competitie voor hockeyers met een verstandelijke beperking.

Zaalhockey
Tijdens de wintermaanden december, januari en februari worden er trainingen voor de 11-tallen in de zaal gespeeld. Zaalwedstrijden worden met 6 spelers tegelijk gespeeld. Ook worden er indoor wedstrijden gespeeld als (spelers van) teams zich hiervoor opgeven.

Vragen?
Heb je vragen over een van deze speelvormen? Neem dan contact op met de desbetreffende commissie via ons contactformulier.