Accommodatie

De accommodatie van M.H.C. Udenhout startte ongeveer 30 jaar geleden met een houten barak. Na enkele jaren ontstonden hier en daar gaten in muur en plafond, wat het startsein gaf om een nieuw stenen clubgebouw neer te zetten. Met behulp van HAWEE bouw (nog steeds een huidige sponsor) is het stenen clubgebouw neergezet. Gezien de grootte van het toenmalige ledenaantal,voldeden 2 kleedkamers prima.

In de jaren die hierop volgde bleek dit al snel krap te zijn.
Het ledenaantal van M.H.C. Udenhout groeide flink wat maakte dat bezoekende damesteams vaak de herenkleedkamer moeten betrekken en visa versa. Dat maakt M.H.C. Udenhout echter ook tot de club die het is; kleinschalig, gezellig en geborgen. Niet mopperen, maar aanpakken is het motto. Hockey is een mooie sport, maar de gezelligheid in het veld en naast het veld is minstens net zo belangrijk.

Tijdens het seizoen van 2012 - 2013 heeft het clubgebouw een flinke facelift ondergaan. En met succes; wederom spat de gezelligheid er vanaf! Sfeerverlichting, clubkleuren en een nieuw assortiment zorgen ervoor dat M.H.C. Udenhout met de tijd meegaat en laat het zien dat zij nog steeds geniet; van een spelletje hockey tot en met het genieten van de betrokkenheid van leden en sponsoren!

Voor leden, ouders en sponsoren stelt M.H.C. Udenhout de accommodatie ter beschikking. Voor meer informatie hierover en andere vragen die de accommodatie aangaan kan men mailen naar [email protected] of vul het contactformulier in geadresseerd aan 'Accommodatie'.

Ter info: Wat ook onder de accommodatie valt: het veld, toegangswegen, terrein etc.

Geniet van onze accommodatie en zorg er, net als ons, goed voor! Dan blijven we ervan genieten.

Met sportieve & gezellige groeten,

Accommodatiecommissie MHCU