Inschrijvingsformulier

Wist u dat u/uw kind 3x gratis kan proeftrainen bij MHCU? Zie voor meer informatie de 'Nieuwe leden' pagina.

Voor dat u uzelf of uw kind kunt inschrijven bij onze vereniging, dient u akkoord te gaan met onze beleidsstukken. Deze kunt u hier vinden.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel
  U geeft bij deze toestemming aan MHC Udenhout om de contributie automatisch te laten incasseren. Indien u zich inschrijft als vrijwilliger, dan worden er vanzelfsprekend geen kosten gefactureerd.

Draag bij aan onze club!
  Onze club draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Wij kunnen dus niet zonder u!

Voorwaarden
  Om lid te worden, moet u akkoord gaan met de voorwaarden en reglementen van onze club. Deze kunt u terugvinden aan de bovenkant van deze pagina. Door je inschrijving te bevestigen ga je akkoord met publicatie van foto's op social media als je je op het terrein van MHCU bevindt, tenzij schriftelijk bezwaar is ingediend door een e-mail te sturen naar [email protected]

KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.