header foto
 

Hét Udenhoutse vriendentoernooi: terug van weggeweest!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

12-5Hét Udenhoutse vriendentoernooi, terug van weggeweest! Op 29 juni zullen de teams strijden voor de overwinning onder het genot van een drankje, een verzorgde lunch en een barbeque.

Lees verder

Inleveren en/of omruilen van oude hockeykleding? Ingrid helpt!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

20-3Hallo, Ik ben Ingrid  van Strijdhoven, moeder van Anouk (M6E1) en Maud (MD3). 
Vanaf dit seizoen kun je bij mij, aan de Kuil 25A, (gebruikte) hockeytenues, waar je kind uitgegroeid is, of hockeykleding die je niet meer gebruikt, inleveren en/of omruilen. Ik ben bereikbaar op tel. 06-23582836.

Lees verder

Hockeyvelden geven geen gezondheidsgevaar

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

3-11 Naar aanleiding van een uitzending van het onderzoeksprogramma Zembla ontstond onrust met betrekking tot kunstgrasvoetbalvelden. Het gaat om de velden die bestrooid zijn met rubberkorrels, die kankerverwekkend zouden kunnen zijn. Hoewel over het algemeen expliciet wordt vermeld dat het om voetbalvelden gaat, vindt de KNHB het belangrijk dat haar leden en de hockeyers goed geïnformeerd zijn.

Lees verder

Reminder: heel oktober is het nog feest bij Club Hockey Golf! Mis het niet!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

13-10 De gehele maand oktober 2016 ontvangt u 15% kassakorting op bijna het gehele assortiment.* * Met uitzondering van elektrische trolleys, golfhorloges, golflasers en wedstrijdtenues voor de hockeyverenigingen. Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en gelden niet op reeds gedane aankopen. Klik hier voor meer informatie ! (https://goo.gl/Irb9Fs)


Lees verder

Ontmoet Maartje Paumen & Margot van Geffen en ga met ze op de foto!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

23-9


Deze dames zijn goed voor 354 interlands, drie Olympische gouden en twee Olympische zilveren plakken. Met daarnaast nog een waslijst aan medailles op diverse Wereld-Europese kampioenschappen, Champions Trophies en Hockey World Leagues.
Ongelofelijke prestaties!
 
Ze zijn zaterdag bij ons te gast!

Lees verder

Hockeykamp verslag!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

24-6 Afgelopen weekend, 18 juni stond bij MHC Udenhout alles klaar voor een sportief Hockeykamp. Vanaf 15.00 uur kwamen de in totaal 40 jongens en meisjes naar de club. Ze werden ingedeeld in teams en vanaf 16.00 uur begon de 8-tal competitie. Het kleine buitje kon de pret niet drukken en er werd fel gestreden om de eer. Na de competitie mochten de team om de beurt een tijd neerzetten op de

Lees verder

MHCUDENHOUT HEREN 1 VEROVERT 2E PLAATS IN COMPETITIE 2015/2016

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

11-4 Zondag 10 april 2016

Udenhout – Zondag 10 april; De zon schijnt, de lucht is blauw, heren 1 van Udenhout kom maar gauw. Heerlijk hockey weer was het zondagochtend om 11.15.
De mannen van Udenhout kwamen tussen 11.00 en 11.15 binnendruppelen op de club. Twee boys waren zaterdag jarig en namen de felicitaties in ontvangst.

Lees verder

MHC Udenhout H1 behoud 3e plaat competitie

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

5-4
Zondag 03 april 2016
Breda - Zondag 3 april mocht MHC Udenhout aantreden tegen Zwart-Wit Heren 9. Udenhout dat op dat moment de 3e plaats in de competitie bezat. Udenhout heeft met het geboekte succes de 3e plaats weten te behouden, omdat Tilburg en Rapid het niet af lieten weten.


Lees verder

MC2 Kampioen!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

30-11Tot de laatste wedstrijd spannend. MC2 is heel blij met het kampioenschap.Lees verder

Sportiviteit & Respect: Het begint bij jou!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

28-11 Met ingang van dit seizoen hebben we een nieuwe slogan voor onze Sportiviteit & Respect campagne: Het begint bij jou! Onze Sportiviteit & Respect ambassadeurs, internationals Billy Bakker en Eva de Goede, weten als geen ander hoe hoog de strijd op kan lopen tijdens een wedstrijd. Billy en Eva weten ook dat je zelf altijd een keuze hebt in hoe je reageert. Laat je je meeslepen

Lees verder

GRATIS je naam en/of nummer op je hockeyshirt, trui, sticktas, golftas enz

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

25-11 Zaterdag 28 november a.s. is onze drukpartner Lo-go Reclame op maat bij ons (@CLUB) aanwezig om jouw aankoop te bedrukken terwijl je wacht.
Laat je naam en/of nummer op je hockeyshirt, trui, sticktas of golftas drukken en je weet zeker dat jouw aankoop uniek is!

Lees verder

Clinic met Maartje Paumen en Raoul Ehren daverend succes!!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

12-9 Onder een stralende zon hebben we enorm genoten van de clinic met Maartje en Raoul. Al onze spelers en speelsters, vrijwilligers en ouders hebben bijgedragen aan dit daverende succes. Marcel en Nancy (en alle andere vrijwilligers): bedankt voor de soepele organisatie!!


Is de foto niet zo duidelijk kijk dan even op de Instagram pagina van Maartje Paumen


Lees verder

Kampioenen toernooi MC1

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

16-6

Het afgelopen seizoen heeft voor onze MC1 in het teken gestaan van groei. Groei in het begin van het seizoen binnen het team en groei, sportief gezien in de behaalde resultaten.


MC1 startte in de najaarcompetitie in de 4eklasse met een mix van oude en nieuwe MC1 leden. Dat er chemie was werd duidelijk aan het eind van de najaarcompetitie.

Lees verder

Oranje Experience - Hockey Clinic

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

12-5

Oud-internationals Teun de Nooijer, een van de vijf ambassadeurs van Laureus Nederland, en Jacques Brinkman geven op 5 juni 2015 voor het goede doel een uitgebreide olympische clinic op nationaal sportcentrum Papendal in Arnhem. " De Oranje Experience”. De opbrengst van " De Oranje Experience” gaat naar Laureus Nederland. De

Lees verder

KNHB verplicht mondbeschermer vanaf seizoen 2015-2016

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

17-4 Met ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 is het dragen van een mondbeschermer verplicht. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De regel wordt per 1 augustus 2015 van kracht. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten georganiseerd wedstrijdverband de mondbeschermer te

Lees verder

Wedstrijdverslagen plaatsen op de site

Ingezonden Post

8-10Leden hebben de mogelijkheid om via de website wedstrijdverslagen te plaatsen. Zodra een lid is ingelogd en naar zijn of haar teampagina gaat staat in het midden bij de uitslagen een knop 'invoer'. Het verslag wordt getoond bij het menu item 'alle verslagen' en eventueel op de startpagina bij het onderdeel 'laatste verslagen'.

Lees verder

Rabo Hockey Fandag

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

26-9
De Rabo Hockey Fandag: het mooiste feestje na het WK
LET OP: AANMELDING VOOR 1 OKTOBER!!


Lees verder

Hockeybond gaat bitje verplichten vanaf seizoen 2015-2016

Ingezonden Post

24-9De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) verplicht met ingang van het seizoen 2015-2016 het dragen van een mondbeschermer tijdens georganiseerde wedstrijden. Deze maatregel geldt voor alle categorieën spelers. De bond heeft dit besluit maandag bekendgemaakt.  De KNHB baseert het besluit op het advies van de Taskforce Preventie Tandletsel. De Medische Commissie van de KNHB heeft

Lees verder

Jong Oranje kamp

Ingezonden Post

13-8 Graag nodigen wij de jeugdleden van MHC Udenhout uit voor het Jong Oranje kamp onder leiding van Raoul Ehren en Sjoerd Marijne op HC Den Bosch! Dit hockeykamp vindt plaats van 18 t/m 22 augustus.

Lees verder

Cashless betalen tijdens het WK

Ingezonden Post

22-5Op het WK wil je zoveel mogelijk genieten van het hockey, muziek en lekker eten. Daarom hebben we betalen zo makkelijk mogelijk gemaakt. De Rabobank Hockey World Cup 2014 is een cashless evenement. Je kunt snel afrekenen met MyOrder Cashless Betalen, in plaats van met contant geld.   Bij je eerste bezoek aan het WK krijg je gratis een MyOrder-kaart met een sticker die je op je telefoon

Lees verder

Bereikbaarheid HC Tilburg

Ingezonden Post

21-3 Als jullie dit hockeyseizoen spelen tegen HC Tilburg, houdt dan rekening met onderstaande mededeling:

HC Tilburg Bredaseweg deels afgesloten. Van vrijdag 21 maart tot 09 mei is de Bredaseweg afgesloten tussen de Reeshofweg en de Burgemeester Voort tot Voortsweg vanwege herinrichting. Verdubbeling rijstroken en aanleg fietspaden.

Lees verder

Hockeyclinic op Hc Den Bosch

Ingezonden Post

7-10Jeugdleden (D,E,F) opgelet! Heb je zin om met je teamgenootjes en vriendjes
training te krijgen van de toppers van Den Bosch Dames 1 & Heren 1,
dan is dit je kans!

In de herfstvakantie op donderdag 17 oktober organiseren Dames 1 &
Heren 1 twee hockeyclinics. Een in de ochtend en een in de middag. De

Lees verder

Nieuwe clubkleuren gespot in Udenhout?

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

21-9 Zou het dan echt waar zijn? Krijgt MHCU nieuwe clubkleuren?
Wordt roze dan eindelijk geaccepteerd in de hockeysport?
Gaan we dan echt vaker het roze zien in Udenhout?
Houd de site in de gaten!!

De meiden van MC1 geven alvast het voorproefje!

Na een kort onderzoek bij diverse mensen van de club bleek het volgende:


Lees verder

Mededeling KNHB

Ingezonden Post

28-5 Het einde van de competitie nadert. Inmiddels hebben we de spannende weekenden voor wat betreft vakanties en het wel/ niet spelen van wedstrijden achter de rug maar de spannende tijd i.v.m. het einde van de competitie nadert. In deze e-mail enkele mededelingen i.v.m. het naderende einde van de competitie.

Dank

Lees verder

De kampioenen van afgelopen zaterdag!

Ingezonden Post

26-5 MC1 en JA1 proficiat met het behaalde kampioenschap!


Lees verder

Keeperstassen

Ingezonden Post

22-5 Bericht van de materialencommissie, voor alle keepers  / coaches:
Controle en opslag keeperstassen
  Binnenkort eindigt het wedstrijdseizoen. Ter voorbereiding op de zomerstop worden alle keepers / coaches verzocht om met de keeperstas naar het clubhuis te komen, op:
 
Zaterdag 8 juni tussen 10 en 12 uur of

Lees verder

Rabobank Hockey World League

Ingezonden Post

16-5 Van 13-23 juni wordt de Rabobank Hockey World League gespeeld op H.C. Rotterdam. Voor dit grote internationale toernooi, tevens het kwalificatietoernooi voor de Rabobank Hockey World Cup 2014 in Den Haag, bestel hier je kaarten.Lees verder

MHC Udenhout Heren 3 zoekt twaalfde.....

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

13-5 MHC Udenhout Heren 3 zoekt twaalfde man met toeters, bellen en spandoeken


Op zondag 26 mei om 13.30 uur speelt Heren 3 de kampioenswedstrijd op het gerenoveerde veld van MHC Udenhout.  Één punt is genoeg om voor de tweede keer het kampioenschap binnen te hengelen. Uiteraard gaat het Udenhoutse team voor de volle winst tegen Des H6 om niet

Lees verder

Nieuw clubhuis voor MHC Udenhout

Ingezonden Post

7-3In september 2012 kregen een tweetal bestuursleden het idee om gebruik te maken van de actie ’hart voor elkaar’ van de Rabobank.
Al langere tijd stond de zogenaamde ’restyling’ van het clubhuis op de agenda. Er waren echter te weinig financiële middelen om de gewenste zaken te realiseren.

Lees verder

Jumbo sparen voor je Sportvereniging gaat van start!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

6-2 Van woensdag 7 februari t/m dinsdag 27 maart 2018 kan er bij deJumbo Supermarkt in Berkel-Enschot gespaard worden voor onze sportvereniging! Samen met familie en vrienden kunnen jullie sparen voor sportartikelen en ander relevant materiaal voor de vereniging. Vorig jaar hebben wij hiermee een tas vol streethockeyballen kunnen aanschaffen voor de club.

Lees verder

JB1 kampioen!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

13-5Met nog twee wedstrijden te gaan, heeft JB1 de titel al te pakken met een doelsaldo van 93-8.

Lees verder

Samen staan we sterk

Ingezonden Post

19-4 ‘Samen staan we sterk’, hebben we als titel aan dit bericht gegeven. Waarom? Nou heel duidelijk: we zijn een kleine club, maar wel een enthousiaste club die erg vooruitstrevend is. We willen én kunnen namelijk nog steeds groeien.

Lees verder

Hockeykampen

Ingezonden Post

19-4 In de komende zomervakantie organiseert MHC Vlijmen weer allerlei leuke hockeykampen.
Wij zullen er wederom alles aan doen om er voor te zorgen dat de deelnemers een fantastische tijd beleven en hopen opnieuw leden van uw club te mogen verwelkomen.


Lees verder

Stick zoek....

Ingezonden Post

18-3Ik heb vandaag (zondag 17 maart) gespeeld en toen mijn zus weg wilde gaan, kon zij mijn stick niet meer vinden. De hele accommodatie is afgezocht, maar er is geen stick gevonden.
Het is een Brabo Traditional Carbon, zwarte stick met zwarte grip. Het is een vrij nieuwe stick. Ik hoop dat iemand mijn stick per ongeluk heeft meegenomen.
Alvast bedankt voor het terugbezorgen.

Lees verder

Interland Nederland-Spanje

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

17-5 De dames van Oranje komen naar Breda!
U kunt uw agenda blokken op dinsdagavond 19 juli voor de interland Nederland-Spanje. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Lees verder

Uitnodiging Jeu de Boules toernooi 2016

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

20-9 Gilde Sint Joris Udenhout organiseert al voor het 11e  jaar een Jeu de Boules middag voor verenigingen.
 
Op deze wijze willen wij een gezellig samenzijn organiseren voor leden van verenigingen van Udenhout en Biezenmortel.
 

Lees verder

MC1 kampioen in de 2e klasse!

Ingezonden Post

17-11 Meisjes C1 heeft met nog één wedstrijd te gaan het kampioenschap binnengehaald in de herfstcompetitie. De meiden onder leiding van Ron Kabalt, Lidwien Eggermont en Guido Weekamp versloegen in de voorlaatste wedstrijd Goirle met 6-0. Omdat de nummer twee, Tilburg, verloor van de nummer drie Were Di, zijn de Udenhoutse meiden niet meer in te halen. Aanstaande zaterdag komt de

Lees verder

Volledig van streek door het getetter langs de lijn

Ingezonden Post

20-10
Door: Gijs van Oosten
Gijs van Oosten (1963) studeerde Economie en werd sportjournalist. Hij werkte bij Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad en de GPD. Als verslaggever bezocht hij vijf keer de Olympische Spelen. Met judoka Dennis van der Geest schreef hij het sportboek Los. Sinds begin 2014 is Gijs hoofdredacteur van hockey.nl. Hij is getrouwd en heeft

Lees verder

Heren 3 in roze

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

17-11 Na een eerder bericht over de roze sokken tijdens de trainingen van MC1 en het feit dat roze het over gaat nemen van het lichtblauw binnen de hockeyclub van Udenhout, hier weer een nieuwtje.Lees verder

Rabo clubactie: wij doen weer mee!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

27-9We doen dit jaar weer mee met de Rabobank Clubactie! Ben je lid van de Rabobank? Stem dan op MHC Udenhout!
De inschrijfperiode is NU van start!

Lees verder

FIH Pro League | Beleef het OranjeHockey feest bij jou in de regio

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

7-2 Dit jaar wordt de Oranjebeleving nog beter en groter met na de wedstrijd een goed (Oranje) hockeyfeest! Een super leuk uitje om met z’n allen naartoe te gaan.
 
Kaartjes voor de wedstrijden zijn te koop via www.fihproleague.nl/tickets. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 12,50. Kaarten voor kinderen tot en met 14 jaar zijn beschikbaar vanaf € 7,50 per kaartje.

Lees verder

Nog steeds ongeslagen

Ingezonden Post

5-10 MHCUdenhout Heren 1 nog steeds ongeslagen met koppositie
 Zondag 04 oktober 2015


Breda - Zondag 4 oktober trad het eerste team van MHCUdenhout aan tegen Push H11. Push dat nog geen enkel punt veroverd had. Een gegarandeerde overwinning voor MHCUdenhout zou je denken evenals de spelers van MHCUdenhout.

Lees verder

KNHB actie Shake Hands van start!

Ingezonden Post

14-10Misschien hebben jullie al gehoord van de actie Shake Hands? Misschien heb je al gemerkt dat alle hockeyteams vanaf nu bij de start een line up doen en de tegenstander een hand geven? In de bijgevoegde brief lezen jullie alles over deze sympathieke actie van de KNHB, die wij als club graag onderschrijven. Dus: laten we allemaal meedoen!


Lees verder

Team Informatie
Wedstrijdschema

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA