header foto
 

Ledenoproep: het is vijf voor twaalf

Bestuur

17-4 Beste leden en ouders van leden,
 
Als voorzitter van MHCU richt ik mij direct tot u.  
 
Wilt u ons komen helpen?
 

Lees verder

Update: coronamaatregelen vanaf 28/11

Bestuur

28-11Omdat het aantal coronabesmettingen de afgelopen weken snel zijn gestegen, heeft het kabinet opnieuw extra coronamaatregelen aangekondigd. 
Vanaf zondag 28 november geldt een 'avondlockdown' voor onder andere de amateursport. De club en het terrein daaromheen is daarom vanaf 17:00 uur dicht.

Lees verder

Huidige coronamaatregelen op MHCU

Bestuur

20-11 Publiek is zowel bij amateur- als professionele sport niet toegestaan. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn kunnen toegang krijgen tot de complexen, denk aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen Houd je als je niet aan het hockeyen bent aan de 1,5 meter afstand, ook langs de lijn, tijdens line ups, in de dug-outs of

Lees verder

Reminder beperkingen COVID-19

Bestuur

11-12Beste (ouders van) leden, 
We merken nog regelmatig dat er ouders komen kijken bij een training of wedstrijd. We willen jullie eraan herinneren dat dit NIET de bedoeling is. We verzoeken jullie dan ook verzoeken om de regels in acht te nemen en de kinderen af te zetten en op te halen bij de poort.
Met sportieve groet, Het bestuur

Lees verder

Aanscherping maatregelen COVID-19

Bestuur Nieuws afbeelding

29-9Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Het zal niemand zijn ontgaan dat gisterenavond aangescherpte maatregelen
zijn aangekondigd met het doel om de snelle opmars van COVID-19 een halt toe
te roepen. Deze maatregelen raken iedereen, en dus ook MHC Udenhout. We
kunnen gelukkig nog blijven hockeyen, maar wel gelden met ingang van 29

Lees verder

Start nieuwe seizoen en Coronamaatregelen

Bestuur Nieuws afbeelding

24-8 Vandaag gaan de eerste trainingen weer van start. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen, maar we doen dit wel veilig. Hou je dus aan de Coronamaatregelen van MHCU en volg de aanwijzingen van bestuur en vrijwilligers! Zie het bijgevoegde bestand voor uitgebreide uitleg van het protocol van MHCU.


Lees verder

Paviljoen en afsluiting seizoen ivm richtlijnen miv 1 juli

Bestuur

10-7Beste leden,
Met ingang van 1 juli zijn er weer versoepelingen doorgevoerd als gevolg van COVID-19. Onder meer dat per 1 juli de sportkantines (lees paviljoen MHCU) weer open zou mogen.
Toch heeft MHCU besloten dit hockeyseizoen (2019-2020) het paviljoen niet meer te openen. Dit in verband met inkooprisico.

Lees verder

Corona update 23 april

Bestuur

23-4Beste leden,
Tijdens de persconferentie is bekend gemaakt dat jeugdleden weer langzaam mogen beginnen met trainen. 
Momenteel wordt er een plan opgesteld hoe we hier als MHCU zijnde mee omgaan. Dit plan wordt op korte termijn met de leden gecommuniceerd.
In de tussentijd is het NIET de bedoeling om op eigen initatief naar de hockeyclub te gaan!

Lees verder

Overlijden Emile Schrauwers

Bestuur

23-3 Vanmorgen ontving MHCU het droevige bericht dat Emile Schrauwers zaterdagmiddag is overleden.
De uitvaart vindt plaats in zeer besloten kring. 
Emile is jaren penningmeester geweest. Eerst voor MHCU en later voor SSPU. 
Onze gedachten gaan uit naar vrouw, dochter en familie.


Lees verder

Laatste seizoen? Geef het op tijd door!

Bestuur

30-4We naderen al weer het einde van dit seizoen en dat betekent dat de TC weer aan de slag kan om nieuwe teamindelingen te maken. Hiervoor moeten we wel weten wie er volgend jaar nog allemaal meespelen.
Speel je volgend seizoen niet meer mee? Hoe jammer wij dat ook vinden, mail voor 1 juni even naar [email protected]

Lees verder

Try-Out Hockey

Bestuur Nieuws afbeelding

10-4 De afgelopen 3 zondagen heeft een grote groep kinderen deelgenomen aan de Try-Out Hockey bij MHC Udenhout. 
Dankzij alle vrijwilligers, trainers en de keeper van de MC1 hebben deze kinderen tijdens de proeftrainingen kennis gemaakt met de basisbeginselen van hockey, de club en haar activiteiten. 

Lees verder

Fietsenrek

Bestuur Nieuws afbeelding

24-1
Kees heeft van de gemeente Tilburg, de bevestiging ontvangen dat er een fietsenrek geplaatst gaat worden. Direct naast de ingang / voetpad van de club. Hiervoor wordt een parkeervak en een stukje plantsoen en hoekje van tennisclub voor opgeofferd. Voor dit laatste moet tennisclub officieel nog toestemming voor geven, maar de gemeente verwacht daarin geen problemen. Dit zal in het

Lees verder

SHOW TIME!

Bestuur Nieuws afbeelding

22-1 Op maandag 25 maart vindt in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg de humoristische en inspirerende voorstelling ‘Pap, doe normaal’ plaats. Een show vol herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of begeleidt.   Dit wordt een leuk en inspirerend avondje uit voor alle betrokkenen bij de Tilburgse sportclubs: jeugdleden vanaf 12 jaar en hun ouders, trainers,

Lees verder

Rabobank clubkas campagne

Bestuur Nieuws afbeelding

25-10We bedanken de Rabobank voor dit mooie bedrag en natuurlijk iedereen die op de club gestemd heeft!Lees verder

Enorm bedankt aan alle vrijwilligers!

Bestuur Nieuws afbeelding

13-9Eerder hebben alle leden een mail ontvangen om te komen helpen met het opknappen van het terrein. Hier is super op gereageerd en we zijn heel blij met alle hulp die we hebben mogen ontvangen!
Aad, Teun, Guus en Daan hebben met z'n vieren een kruiwagen gepakt en al het onkruid weggehaald, super fijn! Goed gewerkt heren!

Lees verder

Pinnen aan de bar

Bestuur Nieuws afbeelding

28-8Op de zondagen kan er alleen nog maar gepind worden aan de bar.  

Lees verder

Vergeten jullie de ALV niet?

Bestuur Nieuws afbeelding

20-6Donderdag 21/06/18 is het weer tijd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Graag zien we alle (ouders van) leden hier verschijnen! Ben jij er ook bij?
Vanaf 19.30 uur zien we je graag in het clubhuis!

Lees verder

Wijziging Huishoudelijk reglement i.v.m. AVG

Bestuur Nieuws afbeelding

25-5Met ingang van 25 mei 2018 treedt de nieuwe wet, Algemene Verordering Gegevensbescherming in werking. Dit brengt met zich mee dat het huishoudelijk reglement moet worden aangevuld met het volgende artikel: 

Lees verder

Beëindiging lidmaatschap

Bestuur Nieuws afbeelding

1-5Het nieuwe seizoen 2018/2019 staat voor de deur. De TC wil binnenkort zich gaan bezighouden met de indeling voor dit nieuwe seizoen. Voor een goede teamindeling is het van belang om te weten of er opzeggingen zijn.  Wil je volgend seizoen niet meer hockeyen? Dan vinden wij dat heel jammer, maar zorg dat je opzegging uiterlijk op 2 juni bij de ledenadministratie

Lees verder

Creatieve klus in de aanbieding! Wie o wie helpt ons?

Bestuur Nieuws afbeelding

4-2 Tijdens de afgelopen ledenvergadering is aangegeven dan wij vaak handjes nodig hebben om bepaalde klussen voor de club te doen. Het idee is toen geopperd om een takenbord te maken. Een fantastisch idee waar wij mee aan de slag zijn gegaan. Er is al een houten bord met kleine bordjes. De bedoeling is dat het grote bord wordt geschilderd als een hockeyveld en dat de kleine bordjes de spelers

Lees verder

Hekwerk om de velden

Bestuur Nieuws afbeelding

13-10In week van 23 tot 27 oktober gaat Heras hekwerken het gaashekwerk plaatsen rondom de hockeyvelden. Aan de kant van het spoor.

Lees verder

Stem op jouw clubheld!

Bestuur Nieuws afbeelding

11-10 Brabants Dagblad is weer gestart met de Clubhelden van de Amateursport 2017. Met deze actie zetten wij een van dé supervrijwilligers van onze club in het zonnetje én maakt MHC Udenhout kans op 10.000 euro. 


Lees verder

Verlichting hockeyveld

Bestuur Nieuws afbeelding

12-9 Gisteravond waren er problemen met de verlichting van het grote veld. Inmiddels zijn de problemen verholpen en werkt alles weer naar behoren.
Ter verduidelijking voor het gebruik van de verlichting zal op korte termijn een 'handleiding verlichting' op de deur, rechts van de ingang, worden geplaatst.

Lees verder

Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering

Bestuur

24-4 Op dinsdag 27 juni, organiseren wij onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, waarbij wij hopen dat je daarbij aanwezig zal zijn. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in het Clubhuis. Mocht je geïnteresseerd zijn in de toekomst van de club, reserveer dan alvast deze datum in je agenda. Begin juni sturen wij jullie de agendapunten voor die avond. Vriendelijke groet, Het bestuur


Lees verder

Deadline opzeggingen nieuwe seizoen

Bestuur

21-4  
Let op: als je je lidmaatschap aan het eind van dit seizoen wilt opzeggen, doe dat dan voor de deadline van 1 juni. Iedereen die na 1 juni opzegt, betaalt voor het hele volgende seizoen contributie. De nieuwe teamindeling zal rond half juni bekend worden gemaakt.
Opzegging dienen opgestuurd te worden naar [email protected] Bij voorkeur met opgave van reden.

Lees verder

Opbrengsten sparen voor je sportvereniging

Bestuur Nieuws afbeelding

15-4Beste (ouders van) leden van MHC Udenhout, 
Wij hebben een cheque van € 109,- in ontvangst mogen nemen van de Jumboactie 'sparen voor je sportvereniging'. Wij gaan dit gebruiken om streethockeyballen en/of EHBO spullen aan te schaffen.   Bedankt voor het sparen!

Lees verder

Vacatures MHCU

Bestuur Nieuws afbeelding

20-2 Ben jij ook zo blij met onze goed draaiende club? En wil je jouw steentje bijdragen om het zo in de lucht te houden? 
Momenteel hebben we 2 vacatures die dringend invulling vragen. Ben jij degene die we zoeken of ken je iemand die geschikt is? In de bijlage vind je meer informatie.Lees verder

Gevonden voorwerpen

Bestuur

13-2Beste (ouders van) leden,
Alle gevonden voorwerpen/kleding die zijn ingeleverd bij MHC Udenhout, blijven bewaard tot en met uiterlijk zaterdag 18 maart. Daarna zullen deze worden verwijderd. Je kunt de gevonden voorwerpen ophalen in de dameskleedkamer.
Met vriendelijke groet, De Barcomissie

Lees verder

Open avond Hoppenbrouwers

Bestuur Nieuws afbeelding

11-2 Vanuit MHC Udenhout willen wij onze (ouders van) leden graag informeren over een open avond die door onze sponsor HOPPENBROUWERS TECHNIEK B.V. wordt georganiseerd:

Lees verder

veld vanaf 11.45 bespeelbaar

Bestuur

12-11inmiddels doet het zonnetje haar best: het veld is vanaf 11.45 uur weer bespeelbaar. Dus de wedstrijden gaan vanaf dat tijdstip door!


Lees verder

Feestelijke opening!

Bestuur Nieuws afbeelding

6-10 Feestelijke opening, nieuwe veld MHCU.
Save the date, zondag 16 oktober van 15.00 - 18.00 uur!  

Lees verder

We kunnen weer allemaal trainen!!

Bestuur Nieuws afbeelding

20-9 Beste allen,
Het nieuwe veld is bijna klaar! Vanaf maandag 26 september is het nieuwe veld bespeelbaar. Weliswaar met noodverlichting (de schakelkast is nog onderweg) maar iedereen kan dan trainen volgens het trainingsschema op de site.

Deze week vallen de volgende trainingen nog uit:
Woensdag 21-9: Meisjes C2
Donderdag 22-9: Meisjes B2, Meisjes A2

Lees verder

Rabobank Hart voor uw club actie

Bestuur Nieuws afbeelding

18-7 Rabobank Hart voor uw club actie Rabobank Hart van Brabant geeft ook dit jaar weer een bedrag van € 250.000,- weg aan het verenigingsleven in district Hart van Brabant. Leden van Rabobank Hart van Brabant kunnen hun stem uitbrengen op een club of vereniging die zij een warm hart toedragen.  Wanneer u bankiert bij Rabobank Hart van Brabant kunt u gratis lid worden van de bank.

Lees verder

Tilburg is Europese Sportgemeente van 2016

Bestuur Nieuws afbeelding

11-4Tilburg is, met meer dan 170 sportverenigingen en met in totaal 42.000 leden, een echte sportstad. Sporten zit in het DNA van Tilburg. Eind november 2015 is Tilburg door ACES Europe (Association of European Capitals and Cities of Sport) uitgeroepen tot European City of Sport 2016. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest verdienstelijke Europese steden voor de versterking van de lokale

Lees verder

Dopper actie

Bestuur Nieuws afbeelding

8-4 De dopper actie is tot nu toe goed verlopen, we hebben al aardig wat flessen verkocht waarmee jullie de club weer wat hebben gesponsord.
 

Lees verder

Gezocht allround klusjesman/vrouw

Bestuur Nieuws afbeelding

2-1Wij (MHC Udenhout) zoeken een handige klusjesman/vrouw met onder andere verstand van elektriciteit en wat al niet meer. Twee rechterhanden en het doe 't zelfen zit in je bloed.

Lees verder

Hart voor uw club

Bestuur Nieuws afbeelding

14-11Met de actie 'Hart voor uw Club' steunt de Rabobank in de voorgaande jaren verenigingen en stichtingen met een financiële bijdrage bij hun jaarlijkse activiteiten.
Gisterenavond is de verdeling per club bekend gemaakt. En MHC Udenhout heeft een kleine €1.200,- in ontvangst mogen nemen. En volgens de penningmeester ,13 cent achter de komma op vrijdag de 13e. 

Lees verder

Tot 30% korting op zaalsticks & - schoenen

Bestuur Nieuws afbeelding

7-11 TOT 30% KORTING OP ZAALSTICKS & -SCHOENEN
ZAALHOCKEY SPECIAL
10% korting  op alle zaalsticks en zaalschoenen! Speciaal geselecteerde modellen zelfs  -25% en -30% korting
Lees verder

Verenigings nieuwsbrief Nr.18

Bestuur Nieuws afbeelding

16-10 Online lezen | Toevoegen aan adresboek   Nr. 18 - 15 oktober

Lees verder

Hart voor uw club

Bestuur Nieuws afbeelding

14-10 Wat is het?
Met de actie 'Hart voor uw Club' steunden we in de voorgaande jaren verenigingen en stichtingen met een financiële bijdrage bij hun jaarlijkse activiteiten. Daarnaast kenden we de actie Hart voor elkaar voor het realiseren van duurzame projecten. Vanaf dit jaar is de actie 'Hart voor elkaar' samengevoegd met de actie Hart voor uw Club!

Lees verder

Hockey clinic bij MEP in Boxtel - opbrengst gaat volledig naar KIKA

Bestuur Nieuws afbeelding

21-9 Hockey clinic van Eric Verboom met een aantal (jong) Oranje Internationals zoals: – Robert van der Horst – Mink van der Weerden – Bob de Voogd – Pepijn Luijkx – Jasper Luijkx
Eric is Bondscoach van Jong Oranje en Trainer/Coach van Heren 1 van HC Den Bosch.

Lees verder

Parkeren bij MHC Udenhout

Bestuur Nieuws afbeelding

14-9 Geachte (ouders van) spelers,  
Op dringend verzoek van de houders van de volkstuinen, willen wij u vragen alleen te parkeren op het verharde gedeelte van het parkeerterrein. En dus NIET OP HET GRASVELD. Dit om de gebruikers maar ook eventuele huisarts/ambulance een vrije doorgang naar de tuinen te kunnen blijven bieden.
 

Lees verder

De Leeuw sport stopt

Bestuur Nieuws afbeelding

23-7
Per 1 augustus stop "De Leeuw Sport" met de verkoop van hockey artikelen. Het bestuur is bezig om onze verenigings artikelen elders onder te brengen. Half augustus volgt meer....
Met vriendelijke groet,  Het bestuur   

Lees verder

Daar wil ik graag bij zijn

Bestuur Nieuws afbeelding

30-6Tijdens de Algemene LedenVergadering deden we een oproep voor nieuwe vrijwilligers. En zie hier: op maandag 29 juni kwamen ruim 15 nieuwe vrijwilligers bij elkaar op de club om de eerste afspraken voor samenwerking te maken!! 

Lees verder

Verslag algemene ledenvergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

27-6In de bijlage het verslag van de algemene leden vergadering van 23 juni jongstleden. Met een grote opkomst!

Met vriendelijke groet,


Bestuur MHCUdenhout


Lees verder

Algemene Leden Vergadering

Bestuur

2-6De Algemene Leden Vergadering vindt plaats op 25-6-2014 om 19.30 uur.

Lees verder

Bestuursvergadering

Bestuur

30-9As woensdag vergadert het bestuur in het clubhuis. Het is mogelijk om de vergadering vanaf 20.30 uur bij te wonen. Gelieve dit wel van te voren te melden via [email protected]

Lees verder

Algemene Ledenvergadering MHC Udenhout

Bestuur

17-4 Op woensdag 12 juni a.s. vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats.   Tijdens de bijeenkomst staan o.a. op de agenda: - Algemeen verslag van het afgelopen verenigingsjaar - Financieel verslag door de penningmeester - Bestuurswisseling (zittingstermijn voorzitter en vicevoorzitter loopt af) - Ontwikkelingen ten aanzien van het nieuwe sportpark

Lees verder

Jongste Jeugd

Bestuur

22-3 Saskia Janssen heeft besloten om per direct haar werkzaamheden te staken voor de Jongste Jeugd / TC. Als bestuur zijn we haar zeer erkentelijk voor de inzet en al het werk dat ze voor de club heeft verricht.
 


Lees verder

Rabobank Hart voor je Club

Bestuur Nieuws afbeelding

11-11Wauw! Wat een prachtig bedrag heeft onze penningmeester Ron Kabalt mogen ontvangen van de Rabobank 'Hart voor je club' actie.

Lees verder

29 juni Algemene Leden Vergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

10-6 Beste leden, 
Op woensdag 29 juni om 19.30 uur, start onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Dit is voor het bestuur de gelegenheid om aan de leden terugkoppeling te geven over het afgelopen seizoen. We bieden een blik op de hoogtepunten, geven inzicht in de besteding van de contributiegelden en de keuzes die we daarin maken. Daarnaast kijken we vooruit, o.a. naar de aanleg

Lees verder

Hockeykampen 2016!

Bestuur Nieuws afbeelding

24-5  


Clinic MHC Udenhout

Ondanks het slechte weer was de clinic met Mink van der Weerden van afgelopen zondag een groot succes! In totaal deden er 70 kinderen mee en hebben een sportieve ochtend beleefd. Foto’s van de clinic zijn te vinden op onze Facebookpagina.
  
Hockeykampen 2016

Lees verder

Uitnodiging ALV

Bestuur Nieuws afbeelding

31-5Vandaag is de uitnodiging verstuurd voor de Algemene Ledenvergadering van 23 juni. Mocht u deze onverhoopt niet hebben ontvangen, stuur dan een mail naar [email protected] Dan ontvangt u hem alsnog. Graag tot 23 juni!


Lees verder

Contributie

Bestuur

20-8Wijziging van de contributies voor het seizoen 2014/2015 zijn als volgt vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering d.d. 25 juni 2014, klik hier voor meer info. 

Lees verder

Jij bent uitgenodigd voor het leukste hockeyfeestje

Bestuur Nieuws afbeelding

8-6  


Bij MHC Udenhout kunnen jongens en meisjes vanaf 4 jaar kennismaken met hockey in de vorm van funckey. Funckey is een brede sporttraining die als voorbereiding voor het hockeyspel gevolgd kan worden. Kom op een spelende manier kennismaken met hockeyen ervaar hoe leuk het is. Meld je aan voor Funckey! (zie bijlage)
Lees verder

Verenigingsnieuwsbrief

Bestuur Nieuws afbeelding

4-9 Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek   Nr. 15 - 3 september

Lees verder

Bericht namens CLUB: oplossing MHCU kousen

Bestuur Nieuws afbeelding

3-5 Beste leden,
 
De afgelopen periode hebben wij helaas te veel klachten ontvangen over de kwaliteit van de MHC Udenhout kousen.
Wij hebben geprobeerd dit voor iedereen op een goede manier op te lossen, maar dat is helaas (door onvoldoende interne communicatie) niet altijd gelukt.
Hiervoor willen wij onze welgemeende excuses aanbieden!

Lees verder

Prisma en ASVZ weer aan de slag bij MHCU

Bestuur

27-10Na alle maatregelen is het eindelijk weer mogelijk dat de toppers van ASVZ en Prisma het onderhoud verzorgen bij MHC Udenhout.
Met een enthousiaste groep mensen zorgt Prisma ervoor dat er gesnoeid wordt, bladgeblazen, en dat het hockeyveld geborsteld en geveegd wordt.

Lees verder

Uitnodiging Algemene ledenvergadering

Bestuur

8-6Beste leden en ouders/verzorgers van leden,
Het bestuur nodigt jullie uit voor de (online) algemene ledenvergadering op woensdag 23 juni. Meer informatie en de link naar de online vergadering is te vinden in de mail die jullie eerder vandaag ontvangen hebben. 
Tot dan!

Lees verder

Versoepelingen corona: update 18 mei

Bestuur

18-5Goed nieuws: vanaf 19 mei gaan we versoepelen!
Dat betekent dat nu óók de senioren vanaf 27 jaar weer mogen gaan trainen. Super!

Lees verder

Bericht vanuit bestuur & restitutie

Bestuur

2-4 Beste leden, ouders en vrijwilligers,
Eind 2020 zeiden we in ons kerstbericht te gaan voor een sportief en heel gezellig 2021. Helaas wordt dit nog steeds door COVID zeer beperkt.

Lees verder

Herinnering: verkoop je loten voor de Grote Clubactie!

Bestuur Nieuws afbeelding

14-10Online is er al bijna 1000 euro opgehaald met de verkoop voor de Grote Clubactie! Dit is een hele mooie tussenstand. Onze grote waardering voor leden die tijd en energie steken in de verkoop van de loten. Vergeet niet: de beste verkopers ontvangen van MHCU een prijs. Leden die 20 loten of meer verkopen, ontvangen sowieso een 20-loten-waardebon. Met deze waardebon krijg je korting op leuke dagjes

Lees verder

Steun MHC Udenhout met Rabo ClubSupport!

Bestuur Nieuws afbeelding

9-10 MHC Udenhout doet mee met Rabo ClubSupport! Ben je lid van Rabobank Hart van Brabant? Dan mag je 5 stemmen uitbrengen op verschillende verenigingen, waarvan maximaal 2 per vereniging. Iedere stem is geld waard. Met de opbrengst wil MHCU de club gaan verduurzamen, waardoor een lager energieverbruik kan worden gerealiseerd. 

Lees verder

BELANGRIJK: help mee schoonmaken!

Bestuur

24-8Na een lange tijd stil te hebben gezeten door Corona is het eindelijk weer tijd om te beginnen met hockeyen!
Vanwege Corona is ASVZ, het bedrijf dat normaal het onderhoud van het clubhuis verzorgd, ook niet in staat geweest om langs te komen. Hierdoor moet er snel een inhaalslag gemaakt worden om het clubhuis schoon te maken.

Lees verder

Alles afgelast tot nader bericht.

Bestuur

12-3Alle competities van de KNHB en de activiteiten op MHC Udenhout zijn gestaakt tot nader bericht. Deze maatregel is getroffen in verband met het coronavirus.
Op dit moment is er nog niks bekend over de duur van deze afgelastingen.

Lees verder

Wijziging uiterlijke opzegdatum

Bestuur

10-3De uiterlijke datum dat een opzegging moet worden doorgegeven is vervroegd van 2 juni naar 1 mei.
Deze keuze is gemaakt zodat de TC, terwijl zij bezig zijn met plannen, niet onverwachts met leden die alsnog uitvallen te maken krijgen.
Wil je dus opzeggen? Jammer, maar we denken graag met je mee. Opzeggen kan voor 1 mei. Hoe je dit doet, vind je op deze pagina.

Lees verder

Update: hoe zit het met het veld?

Bestuur Nieuws afbeelding

30-10 Beste allemaal,
Hier is dan eindelijk de update waar velen van jullie op zaten te wachten. Niet iedereen zal dit bericht in de krant hebben gelezen: https://www.bd.nl/tilburg-e-o/inzamelactie-geslaagd-nieuw-hockeyveld-in-udenhout~a1944cda/. En waarschijnlijk nog minder mensen die dit hebben

Lees verder

Het nieuwe veld is onderweg!

Bestuur

22-9 Het veld gaat er komen!
Heel trots en blij zijn we te kunnen melden dat het veld er gaat komen, mede dankzij jullie!
Financieel is het plaatje rond. We zetten momenteel de puntjes op de I bij de bank en vertrouwen erop dat we volgende week de opdracht bij de leverancier van het veld kunnen wegleggen.

Lees verder

Beleidsstukken en ALV notulen gepubliceerd

Bestuur

5-7Zojuist zijn de vernieuwde beleidsstukken, zoals besproken tijdens de ALV, en de notulen van deze vergadering gepubliceerd onder het kopje 'Beleid', te vinden onder het menu 'De club'.
Nieuwsgierig? Klik snel hier!

Lees verder

Uitnodiging ALV

Bestuur

14-6 Dinsdag 25 juni staat de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering weer op de agenda!
Tijdens deze avond is het belangrijk dat wij zoveel mogelijk input krijgen van onze leden, jij bent daar toch ook bij?
We zien je graag om 19.30 uur in het clubhuis! Voor meer informatie, zie de uitnodiging in de bijlage.
Benieuwd naar het verslag van vorig jaar? Klik hier!

Lees verder

Overlijden Ilja Verhulst

Bestuur Nieuws afbeelding

5-6 Vorige week bereikte ons het verdrietige bericht dat Ilja Verhulst,  lid van onze club (dames 1), op 19 jarige leeftijd is overleden. 
Onze gedachten zijn bij de familie die we veel kracht en sterkte toewensen in deze moeilijke tijd. 

Lees verder

De AVG: wat gaat er veranderen?

Bestuur Nieuws afbeelding

10-2 Volgens de nieuwe AVG richtlijnen moeten wij als sportclub voortdurend kunnen aantonen dat wij zorgvuldig met onze gegevens, met name privacygevoelige gegevens, omgaan. De afgelopen maanden is hiervoor beleid opgesteld. Onderdeel hiervan is dat personen die met privacy gegevens binnen de club werken een geheimhoudingsverklaring toegestuurd krijgen via de mail om deze te ondertekenen en retour

Lees verder

Try-Out hockey

Bestuur Nieuws afbeelding

8-2Het voorjaar is al in zicht. Hoog tijd om het hockeyveld weer op te gaan. Nodig al je vrienden/vriendinnen uit om kennis te maken met de leukste hockeyclub in de omgeving en laat ze zich opgeven voor de 3 Try-Out dagen op 24 maart, 31 maart en 7 april.
Wat:

Lees verder

MHC Udenhout naar een rookvrije generatie!

Bestuur

26-1 Onze sportclub is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen, onze jeugdleden. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 januari 2019 de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt MHCU iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

Lees verder

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

7-6Beste (ouders van) leden,
In de bijlage van dit nieuwsbericht is de uitnodiging voor de algemene ledenvergadering te vinden. We hopen jullie dan allemaal te zien!

Lees verder

Vergeten jullie niet op tijd je opzegging door te geven?

Bestuur Nieuws afbeelding

29-5 Het nieuwe seizoen 2018/2019 staat voor de deur. De TC wil binnenkort zich gaan bezighouden met de indeling voor dit nieuwe seizoen. Voor een goede teamindeling is het van belang om te weten of er opzeggingen zijn.

Lees verder

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

6-5 Op donderdag 21 juni om 19.30 uur vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Als (ouder van een) lid van MHC Udenhout nodigen wij jullie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Begin mei ontvangen jullie een mail met het verslag van de vorige vergadering en de agenda. Er zullen belangrijke onderwerpen op de agenda komen, waarvoor het van belang is dat er zoveel mogelijk leden aanwezig

Lees verder

Openstaande vacatures: dringende oproep!

Bestuur Nieuws afbeelding

6-5 Wij zijn heel blij dat inmiddels de meeste vacatures voor het komende seizoen zijn ingevuld. Helaas staan er nog 2 vacatures open, waarvoor wij echt een noodkreet plaatsen. ZONDER HET INVULLEN VAN DEZE TWEE FUNCTIES KUNNEN WIJ NIET BEGINNEN AAN EEN VOLGEND SEIZOEN. 
Het gaat om de volgende functies:

Lees verder

Let op! Wordt jouw training afgelast deze week?

Bestuur Nieuws afbeelding

4-2 De komende week wordt vorst voorspeld. Voor het behoud van de grasmat en het op een veilige manier kunnen hockeyen, kan er in het geval van vorst niet van de velden van MHC Udenhout gebruik worden gemaakt. Om die reden kunnen de trainingen deze week worden afgelast. 
Dus houd de site of de LISA app goed in de gaten of jouw training wordt afgelast deze week.

Lees verder

Belangrijk: word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Bestuur Nieuws afbeelding

10-1 Beste (ouders van) leden,
Wij hebben een leuke en gezellige hockeyclub. Dit willen wij graag zo houden. De laatste tijd is er door veel mensen ook veel energie ingestoken om de club nog beter, leuker en gezelliger te maken. Hier hebben wij jullie hulp hard bij nodig. Ter uitbreiding, ondersteuning en vervanging zoeken wij kandidaten voor de onderstaande vacatures. Uitgebreide informatie

Lees verder

Fijne dagen van MHC Udenhout!

Bestuur Nieuws afbeelding

23-12MHC Udenhout wenst al haar leden, ouders van leden en vrijwilligers fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2018 toe!

Lees verder

Velden weer bespeelbaar

Bestuur Nieuws afbeelding

16-12Goed nieuws voor alle fanatieke winterteams, er kan weer getraind worden op de velden!

Lees verder

Geen trainingen tot dinsdag

Bestuur

11-12Door de winterse omstandigheden is het niet mogelijk om op het veld te trainen. In ieder geval tot en met dinsdag 12 december worden alle veldtrainingen afgelast. 
Woensdagochtend wordt het veld opnieuw geïnspecteerd.

Lees verder

Gezocht: kandidaten voor openstaande vacatures!

Bestuur Nieuws afbeelding

10-11 Beste (ouders van) leden,
Wij hebben een leuke en gezellige hockeyclub. Dit willen wij graag zo houden. De laatste tijd is er door veel mensen ook veel energie ingestoken om de club nog beter, leuker en gezelliger te maken. Hier hebben wij jullie hulp hard bij nodig. Ter uitbreiding, ondersteuning en vervanging zoeken wij kandidaten voor de volgende vacatures (zie

Lees verder

Poort gesloten en fietsenstalling

Bestuur Nieuws afbeelding

6-3Omdat wij willen voorkomen dat er hangjeugd op het veld rondhangt, sluiten wij na de laatste wedstrijd de poort. Dat betekent dat fietsen die daar worden gestald i.v.m. een uitwedstrijd, mogelijk achter slot en grendel staan. 
Vandaar onze tip: speel je een uitwedstrijd stal dan je fiets buiten de poort, b.v. bij de parkeerplaats. Zo kan je er altijd bij.


Lees verder

Nieuwsbrief KNHB

Bestuur

29-9De KNHB stuurt regelmatig nieuwsbrieven naar het secretariaat. Vanaf heden zijn deze te vinden op onze site onder het tabje Nieuws / actueel. Het is aan te raden daar met regelmaat op te kijken om zo op de hoogte te blijven van de laatste informatie van de bond.


Lees verder

Verslag Algemene Ledenvergadering 25 juni 2014

Bestuur

1-7beste leden, Hierbij vinden jullie het verslag van de Algemene Ledenvergadering van 25 juni. Wij wensen jullie allen een fijne zomer en graag tot in het nieuwe seizoen. Het bestuur


Lees verder

De 'dieptereiniging' van ons hockeyveld

Bestuur

22-2Al enige tijd zijn wij in afwachting van de 'dieptereiniging' van ons hockeyveld. De uitvoering van deze reiniging laat, vervelend genoeg, op zich wachten vanwege de weersomstandigheden.

Tijdens de reiniging dient het 5 dagen achter elkaarvorstvrij te zijn.

Lees verder

Team Informatie
Wedstrijdschema

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA