header foto
 

Vind jij fluiten leuk? Laat je horen!

Arbitrage Nieuws afbeelding

27-2Vind jij het leuk om te fluiten, en wil je graag op een hoger niveau fluiten? Of wil je graag meer fluiten? Laat het ons weten!
De arbitrage is altijd op zoek naar gemotiveerde scheidsrechters om wedstrijden van hoge(re) niveau's te fluiten. Als je laat zien wat je kunt, mag je soms ook wedstrijden van hogere teams dan jouw eigen team fluiten!

Lees verder

Informatie voor scheidsrechters

Arbitrage Nieuws afbeelding

22-11Moet jij wel eens een wedstrijd fluiten, maar heb je wat extra tips nodig? De website van de KNHB geeft een hele hoop informatie voor mensen die beter willen fluiten!

Lees verder

Geen scheids, geen wedstrijd!

Arbitrage

8-11 Dringend gezocht: scheidsrechters voor najaars- en zaalcompetitie
MHC Udenhout is een kleine club, er zijn slechts 44 spelers met een scheidsrechterskaart beschikbaar voor de najaarscompetitie en slechts 15 voor de zaalcompetitie. Deze spelers hebben tot nu toe al veel wedstrijden gefloten. En doordat we niet thuis kunnen hockeyen, betekent dat altijd ergens anders opdraven. Dat

Lees verder

Let op: wijziging in de arbitrage regels

Arbitrage

24-5Het niet komen opdagen voor een fluitbeurt of voor het examen: het blijft bij elke club een bekend probleem. Om te voorkomen dat leden hiermee gemakkelijk wegkomen, zijn de regels rondom arbitrage, in samenwerking met het bestuur, wat aangescherpt.

Lees verder

Scheidsrechter, bedankt!

Arbitrage Nieuws afbeelding

6-10Hij is terug: de week van de scheidsrechter! De week van 6 oktober tot 14 oktober staat in het teken van het derde team op het veld: de beide scheidsrechters.
Jij zet jouw scheidsrechters, of deze nu van Udenhout of van een andere club zijn, toch ook in het zonnetje deze week? Deel jouw ervaringen op social media met de hashtag #scheidsbedankt!

Lees verder

Tips nodig voor het fluiten dit seizoen?

Arbitrage Nieuws afbeelding

28-2De scheidsrechtersplanning is inmiddels in LISA gezet door de arbitragecommissie, maar fluiten kan best lastig zijn. Hoe zorg je er nou voor dat je goed voorbereid begint aan een wedstrijd? Hieronder vind je een aantal tips. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de spelregels. Lees het document 'Briefing CS/CS+' of  'Reglement veldhockey per 2017' eens door. Hier vind je

Lees verder

Team Informatie
Wedstrijdschema

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA