header foto
 

MHCU doet mee met Spaar je club gezond!

Overig Nieuws afbeelding

4-9MHCU doet mee met Spaar je club gezond! Dit is een actie bij PLUS Ammerlaan die loopt van zondag 5 september t/m zaterdag 13 september. Bij elke 10 euro en bepaalde actieproducten ontvang je een sponsorpunt, die je kunt schenken aan MHCU. Dus doe mee en spaar onze club gezond!

Lees verder

Kom jij ons vrijwilligersteam versterken?

Overig

5-7MHC Udenhout draait op een hele hoop vrijwilligers, waar wij vanuit de hele club enorm dankbaar voor zijn.
Met de ingang van het nieuwe seizoen, hebben we van sommige helaas afscheid moeten nemen. We zijn daarom op zoek naar nieuwe toppers!

Lees verder

Een gezellige kennismakingsdag voor de teams van volgend seizoen!

Overig

25-6Onze teams hebben alvast kennis mogen maken met de leden van het team waar zij volgend jaar in spelen. Alvast een voorproefje? Hieronder vind je een aantal teamfoto's van de 3-, 6- en 8-tallen + de C teams.


Lees verder

Foto's huldiging kampioenen

Overig

24-6Door het   klikken op onderstaande link wordt u doorgestuurd naar Google Foto's, waar u een impressie van de kampioenen huldiging kunt bekijken.
https://goo.gl/photos/HTMe3FGc1YKRq2ERA
Mobiele gebruikers kunnen deze link helaas niet openen, navigeer hiervoor naar de website www.mhcudenhout.nl

Lees verder

EHBO koffer in de hal

Overig Nieuws afbeelding

4-10Sinds 2 weken is de EHBO koffer verdwenen in de hal van MHC Udenhout. Ben jij, of ken jij degene die weet waar deze EHBO koffer is, stuur dan een mail naar [email protected]
Alvast bedankt!

Lees verder

Opkomst MHCU Leden bij Hoofdklasse!

Overig Nieuws afbeelding

12-11Ruben en Luuk uit de Jongens 8E1 hebben iets wel héél gaafs mee mogen maken! Ze mochten samen met de Hoofdklasse spelers van Oranje-Rood en Kampong het veld oplopen in MHC Udenhout tenue!
Mis dit soort dingen niet! Volg elke zondagavond om 19.30 uur de samenvatting van de Hoofdklasse Heren & Dames. Kanaal 14 op Ziggo Sport.

Lees verder

Lever je (oud-)textiel in!

Overig Nieuws afbeelding

6-11Van 9 tot en met 16 november is het weer mogelijk om (oud-)textiel in te leveren bij MHC Udenhout! Hiermee steun je onze vereniging.
De container staat op het terrein van MHCU, en is over het algemeen geopend rond de trainingstijden, van maandag t/m vrijdag tussen 16.30~19.00 uur.

Lees verder

Drive-thru barrestanten

Overig

20-4 Beste leden,
Helaas treft ook het coronavirus onze club. Daarnaast was voor de opening van ons veld al veel van onze bar voorraad  ingekocht.

Lees verder

Kom alles te weten over de nieuwe spelregels!

Overig Nieuws afbeelding

17-8Na een lange zomerstop is het weer tijd om het veld op te gaan. De KNHB heeft maar liefst 6(!) nieuwe regels geïntroduceerd vanaf de herfstcompetitie van 2019, en daarom praten wij je bij!

Lees verder

Juich de Dames 1 door naar de volgende ronde!

Overig Nieuws afbeelding

13-9De gloednieuwe Dames 1 van Udenhout, die vorig jaar 1e klasse A hebben gespeeld, nemen dit seizoen deel aan de Silver Cup. Kom jij de dames mee aanmoedigen naar de volgende ronde?
Vrijdagavond 14 september, zal om 20.30 zal het fluitsignaal te horen zijn die de wedstrijd doet beginnen, dus zorg dat je erbij bent!

Lees verder

Spaar jij bij PLUS mee voor onze club?

Overig Nieuws afbeelding

13-9PLUS Udenhout heeft een speciale actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij een geldbedrag wordt verdeeld afhankelijk van hoeveel muntjes er voor de vereniging of stichting gespaard zijn. Jij helpt MHC Udenhout toch wel mee?

Lees verder

Team Informatie
Wedstrijdschema

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA