header foto
 

Help MHCU aan een nieuw veld!

Accommodatie

21-8WOW! Jullie zijn met z'n alle al super aan het helpen om MHCU van een nieuw veld te voorzien! In minder dan een dag hebben we al bijna 1/3 van het totaal opgehaald! Jullie zijn de beste!
Maarrrr, we zijn er nog niet. Wil je ons steunen? Ga snel naar www.helpmhcu.nl en geef jouw bijdrage, zodat we samen het hockey in Udenhout kunnen behouden!

Lees verder

Moet er iets gebeuren in/rondom het clubhuis? Laat het ons weten!

Accommodatie

28-11We hebben inmiddels een klusteam, bestaande uit een aantal handige mannen, weten samen te stellen om onze club in topconditie te houden!
Merk je op dat er gebreken zijn, in of rondom het clubhuis? Laat het dan weten! Het telefoonnummer zal binnenkort op meerdere plaatsen in het clubhuis aanwezig zijn.

Lees verder

Hebben jullie de nieuwe overkapping & loungebank al gezien?

Accommodatie Nieuws afbeelding

2-10Sinds kort is er op MHC Udenhout iets nieuws te vinden, een loungebank! Mede dankzij Stichting de Vosselaar had MHC Udenhout budget om dit aan te schaffen, waarvoor enorme dank!
Niet alleen heeft Stichting de Vosselaar gezorgd voor een nieuwe loungebank, ook de overkapping is (eindelijk!) vernieuwd met dank aan hen!

Lees verder

KOM HELPEN!!

Accommodatie Nieuws afbeelding

4-9 Het terrein van onze club moet hoognodig netjes gemaakt worden. Zaterdag a.s. begint het wedstrijdseizoen. En een mooi terrein is een mooi begin! 
Op dit moment zijn wij in gesprek met ASVZ. Misschien dat een buitenwerkgroep de taak op zich gaat nemen ons terrein netjes te houden. Echter is hierin nog geen toezegging gedaan. 

Lees verder

Groenvoorziening tussen het fietspad en het grote hockeyveld

Accommodatie Nieuws afbeelding

22-9Vanuit MHC Udenhout is er overleg geweest met de gemeente Tilburg over de groenvoorziening tussen het grote hockeyveld en het fietspad. De wens van de gemeente was om dit aan te passen en netter te maken. De gemeente heeft een voorstel gedaan, waarbij de bestaande beplanting wordt verwijderd en wordt vervangen door een Heras hekwerk. In opdracht van de gemeente worden de werkzaamheden naar

Lees verder

Opruiming gevonden voorwerpen en kleding

Accommodatie Nieuws afbeelding

22-9 De afgelopen maanden hebben we alle gevonden voorwerpen verzameld en in de rechter kleedkamer gehangen. In de herfstvakantie houden we opruiming: alle voorwerpen/kleding die er dan nog hangen, schenken we aan een goed doel. Dus, mis je een jasje, broek, shirt, tas of een ander voorwerp? Loop er voor de herfstvakantie nog even binnen.


Lees verder

Pinnen ja graag

Accommodatie Nieuws afbeelding

17-4Sinds kort heb je ook de mogelijkheid om met pin te betalen bij MHC Udenhout. 

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Accommodatie Nieuws afbeelding

26-10Er ligt een aantal (best veel) gevonden voorwerpen in het clubhuis. Aan de kapstok in de gang en de dames kleedkamer. Tot aan de winterstop blijven deze hangen/liggen. Tot die tijd hebben jullie de gelegenheid om deze gevonden voorwerpen weer van een eigenaar te voorzien.
Wanneer de voorwerpen niet opgehaald worden, worden ze na de winterstop gedoneerd.

Lees verder

MHCU gaat 100% cashless

Accommodatie Nieuws afbeelding

3-3Vanaf de lentecompetitie is het op MHC Udenhout niet meer mogelijk om met contant geld te betalen!
Met de komst van een nieuw kassasysteem zijn wij volledig overgestapt op PIN betalingen. Veiliger, én makkelijker!

Lees verder

GRAND OPENING van ons nieuwe veld!

Accommodatie Nieuws afbeelding

20-2Het is bijna zo ver, de GROTE OPENING van ons nieuwe 11-tal veld!
Dankzij jullie steun en hart voor de club, hebben wij dat nieuwe veld neer kunnen leggen en dat willen we uiteraard met een groot feest vieren!

Lees verder

Het nieuwe veld is besteld!

Accommodatie Nieuws afbeelding

16-11Goed nieuws! Het nieuwe veld is besteld!
Gisteren heeft de voorzitter van SSPU de overeenkomst getekend met Topgrass, de leverancier van het nieuwe 11-tal veld. Topgrass gaat hun uiterste best doen om het veld zo snel mogelijk te plaatsen, afhankelijk van het weer, maar een ding is zeker: de voorjaarscompetitie spelen we weer lekker op ons eigen veld <3!

Lees verder

Team Informatie
Wedstrijdschema

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA