Best leden, ouders en/of ve" /> MHC Udenhout

TC

Aankondiging op handen zijnde KNHB-scheidsrechtercursus

8-9-2014

Best leden, ouders en/of verzorgers van MHCUdenhout,

Ook voor ouders en andere belangstellenden!!!

Met alle verenigingen is overeengekomen dat vanaf seizoen 2006-2007 alle spelers/speelsters, vanaf de B-leeftijd, leeftijd 15 jaar en ouder, en minimaal een jaar speelervaring hebbend, in het bezit moeten zijn van een scheidsrechterskaart.

Ook binnen onze club is het verplicht dat elk actief spelend lid van deze leeftijd een scheidsrechterskaart behaalt. Hoe meer leden deze kaart hebben, des te prettiger de te leiden wedstrijden in te plannen zijn en óók binnen onze club geldt: "vele handen maken licht werk”. Daarbij is het behalen van de scheidsrechterskaart ook bevorderend voor je eigen spel, je bent door de cursus straks goed op de hoogte van alle spelregels. Bovendien worden de door de KNHB opgestelde nieuwe regels door de arbitragecommissie aan jou doorgegeven. Het zal er op neer komen dat je per seizoen ongeveer twee keer een wedstrijd moet fluiten, dus dit is te overzien. Deze cursus, het af te leggen examen en eventueel herexamen, wordt financieel ondersteund door de club.

Binnenkort start er weer een nieuwe cursus. Deze wordt door de KNHB digitaal aangeleverd en er wordt op een avond een examen afgenomen. Voor deze cursus zullen de spelers/speelsters die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart, de leeftijd hebben van 15 jaar of ouder, en minimaal 1 jaar speelervaring hebben, door ons aangemeld worden.

ECHTER: speel je wel in de B-jeugd, ben je nog geen 15 jaar of ouder, maar ben je wel enthousiast over deze cursus en zou je graag wedstrijden willen leiden, dan is het ook mogelijk om hieraan deel te nemen. Stuur dan voor 17 september een mailtje met je naam, je leeftijd en het team waarin je speelt naar [email protected]. We zullen je dan na overleg z.s.m. berichten.

Met het bestuur is overeengekomen dat ook ouders, coaches of andere belangstellendendeel kunnen nemen aan deze cursus. De club zal voor u eenmalig de kosten voor deze cursus voor haar rekening nemen. Bent u geïnteresseerd stuur dan voor 17 september een mailtje met uw naam, geboortedatum en naam/team van uw zoon of dochter naar [email protected]Zo kunt ook u op de hoogte zijn van de spelregels!

We wensen alvast iedereen veel succes met de cursus.

Met vriendelijke groet,

Inès Alberts