header foto
 
TC

Teamindeling gepubliceerd

Nieuws afbeelding 11-6-2014


Na een mooi seizoen is de TC, al geruime tijd, hard aan de slag met de teamindelingen voor het volgend seizoen.
Tijdens de eerdere bijeenkomsten hebben de trainers, coaches en technische commissie, over ieder team advies gevraagd, om tot de beste indeling te komen. Hierin vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau tot zijn recht kan komen.

Om de nieuwe teamindeling te kunnen inzien, kun je via het tabblad Teams bovenin de navigatie balk, of via de rechterkolom inloggen in ons LISA systeem met de inloggegevens die je destijds bij de inschrijving hebt ontvangen.

We hopen snel het trainingsschema te publiceren op de site: met één veld en vele jongst jeugd teams is het komend seizoen nog passen en meten. Bij dit puzzelen zoeken we nog naar enthousiaste trainers en coaches voor de nieuwe teams. We horen graag of jullie als ouders en/of spelers daar één van zijn.

Wij wensen alle spelers, coaches en trainers een fijne vakantie toe en tot snel op het hockeyveld voor een sportief en gezellig seizoen 2014-2015.

Vanaf vandaag staat de nieuwe teamindeling op de site.
Heeft u nog vragen over de teamindelingen , dan kunt u via e-mail ([email protected]) contact opnemen met de technische commissie. Er wordt niet telefonisch gecommuniceerd.

Met vriendelijke groet,
TC MHC Udenhout

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA