header foto
 
Bestuur

Ledenoproep: het is vijf voor twaalf

17-4-2022

Beste leden en ouders van leden,

 

Als voorzitter van MHCU richt ik mij direct tot u.  

 

Wilt u ons komen helpen?

 

MHCU heeft momenteel een groot tekort aan vrijwilligers, waardoor wij, ondanks alle goede bedoelingen, de hockey vereniging nauwelijks meer draaiende kunnen houden en zoals het er nu voorstaat lukt dat na afloop van de voorjaarscompetie echt niet meer. 

 

Wij houden dit zo niet vol; uw hulp is hard nodig!

 

We hebben een groot aantal openstaande posities: 

·        Arbitrage planning & opleiding

·        Communicatie

·        Activiteiten

·        Technische Commissie

·        Bar

·        Bestuurssecretaris

 

Zoals u begrijpt, kan niet alles goed verlopen zonder invulling van deze vacatures. Liefst met zoveel mogelijk mensen. Voor beperken belasting en ook uit oogpunt van continuïteit willen we graag meer zaken als combifunctie of taakgestuurd gaan organiseren. 

 

Het is vijf voor twaalf!

 

Wij willen er alles aan doen om te voorkomen dat we in een volgende ledenvergadering een keuze moeten gaan maken tussen opheffen van de vereniging of fuseren met Oisterwijk of Berkel-Enschot. Dat moment is dichterbij dan u denkt. Maar het is nog niet te laat, dus kom nu overeind.

 

Wat vragen wij van u?

 

Vindt u het belangrijk dat we in de toekomst in Udenhout kunnen blijven hockeyen? Kom in actie en meld je aan [email protected] of stuur een app naar 06-52327680. Nog geen concreet beeld van een functie of taak? Geen probleem, meldt u zich dan toch aan.

 

Op maandag 25 april vanaf 20.30 steken we in het clubhuis de koppen bij elkaar steken met bestuur, commissies en verder iedereen die een bijdrage wil leveren, hoe we de club weer op de rails kunnen krijgen. Ook u bent van harte welkom om mee te denken/helpen. Graag tot dan! 

 

Alvast hartelijk dank voor jullie betrokkenheid!

 

Namens het bestuur van MHCU

Erwin van Kekem

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA