header foto
 
Bestuur

Bericht vanuit bestuur & restitutie

2-4-2021
Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Eind 2020 zeiden we in ons kerstbericht te gaan voor een sportief en heel gezellig 2021. Helaas wordt dit nog steeds door COVID zeer beperkt.

Toch zijn we, ondanks deze beperkingen, aan het kijken wat we wel kunnen organiseren, zodat het seizoen 2020 -2021 op een leuke gezellige sportieve manier wordt afgesloten. Hou hiervoor je mailbox, de website en onze social media pagina‚Äôs in de gaten. Daar zullen we je informeren over wat komen gaat, maar ook vragen om hulp voor de organisatie. 

Wil je bij voorbaat al aangeven te willen helpen, dan mag je dat uiteraard alvast laten weten door een mail te sturen naar [email protected] 

Als bestuur willen wij jullie nogmaals van harte danken voor jullie trouw! Het klopt gewoon: MHCU is een club voor en zeker door jullie!

MHCU is de gezelligste club van Brabant, maar ook een kleine vereniging en daarmee is ons financiele budget sterk afhankelijk van de ledencontributie om de vaste lasten te kunnen betalen. Toch willen wij als bestuur van MHCU onze leden enige compensatie bieden als dank voor jullie loyaliteit en clubgevoel.

Zoals jullie weten besluit de jaarlijkse algemene ledenvergadering over de contributie voor het volgende seizoen. Het bestuur van MHCU zal op de komende algemene ledenvergadering voorstellen om de contributie niet te verhogen en op hetzelfde niveau te houden als dit jaar.

Verder wil het bestuur van MHCU haar leden de optie aanbieden om 10% te restitueren van de door het lid betaalde contributie in seizoen 2020-2021.
Indien je hiervan gebruik wilt maken dan graag een bericht naar [email protected] onder vermelding van je naam/lidnummer en restitutie contributie. We trachten dit dan zo snel mogelijk in orde te maken.  

Voor nu wensen wij jullie hele gezellige paasdagen!
Tot snel bij MHCU!

Met sportieve groet,
Het bestuur van MHCU

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA