BELANGRIJK: Corona-update MHCU

14-10-2020 Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Wederom zijn er gisterenavond aangescherpte maatregelen aangekondigd om ervoor te zorgen dat Covid-19 zich niet nog verder gaat verspreiden. Deze nieuwe maatregelen zijn een aanvulling op de al bestaande maatregelen van eind september en gelden vanaf vanavond 14 oktober 22.00 uur, in ieder geval voor de komende 4 weken:

* Competitie wedstrijden zijn voorlopig verboden, Dit geldt voor zowel jeugd als volwassenen in alle sporten.

* Alle jeugdteams mogen gewoon trainen. Ze hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Wedstrijden onderling met teams van de eigen club zijn toegestaan.

* Voor alle senioren geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Ook trainingen gezamenlijk als team kunnen geen doorgang vinden.

* De sportkantine is gesloten sinds 29 september 2020. Dit blijft voorlopig ook zo. Ook de kleedkamers en de douches zijn gesloten.

Wij begrijpen dat de aanvullende maatregelen een enorme domper zijn voor alle leden die niets liever willen dan blijven sporten. Het verenigingsleven ligt natuurlijk al grotendeels plat, doordat het clubhuis gesloten is, het terras leeg moet blijven en er geen publiek langs de velden mag staan.

We willen allemaal niets liever dan dat dit virus er zo snel mogelijk onder komt zodat we weer met z'n allen zorgeloos naar buiten mogen en dat doen, waarvoor we lid zijn van MHCU: Samen hockeyen en plezier maken.

Graag willen we een beroep doen op alle leden, hun ouders en vrijwilligers, om ons aan de nieuwe maatregelen te houden.

Tenslotte vragen we nog even jullie geduld totdat we jullie concreet meer kunnen vertellen hoe de rest van het seizoen er voor onze jeugd en de senioren uit zal zien. Zodra we meer informatie hebben, laten we dat direct weten!

28-10 Hockey Try-out 1