Op zondag 1 december is" /> MHC Udenhout

Après-ski BBQ

20-11-2013

Op zondag 1 december is onze jaarlijkse winter-BBQ weer en ons als activiteitencommissie leek het leuk om hier een passend thema aan te hangen, namelijk: Après-ski!!

Om deze dag zo goed mogelijk te plannen zouden we graag willen weten wie er allemaal komen zodat we kunnen zorgen dat er voldoende eten is voor iedereen. Graag horen wij voor a.s. zondag 24 november van iedereen of hij/zij erbij wil zijn. Dit kun je laten weten door te mailen naar [email protected]

De kosten van de BBQ zullen 12,50 euro per persoon bedragen, neem deze contant mee want de bonnetjes kun je die zondag op de club kopen.

Na de wedstrijd van de heren 2 zal de muziek aangaan en rond 18:00 zal de BBQ aangaan!

Komt allen in uw mooiste Ski/Après-ski kleding (denk hierbij aan muts, skibril, ski jas/broek, of allerlei andere foute attributen die je maar kan bedenken) om geheel in stijl van een gezellige BBQ met je vrienden te genieten!

Voor iedereen die in stijl naar de BBQ komt, wacht een lekker shotje, aangeboden door de activiteiten commissie!!

Groetjes,

Milan Hanckmann, Maurick Wolfs, Steef de Bakker en Lex Willems