Maak kennis met hockeyen bij MHCU!

Nieuws afbeelding 20-2-2020 Wil jij graag kennis maken met hockeyen bij de gezelligste club van Udenhout? Kom dan langs op een van onze try-out dagen!

Tijdens 3 proeftrainingen, speciaal opgesteld voor basisschoolkinderen, maak je kennis met hockey, de club en haar activiteiten! Speciaal voor de 4- en 5-jarige hebben we een Funkey Hockey try-out opgesteld. Ouders mogen ook lekker meedoen, want dat is toch veel leuker dan aan de kant staan?

Heb je interesse? Op zondag 8 maart en zondag 15 maart zullen deze activiteiten plaatsvinden van 10.00 uur tot 11.00 uur bij MHC Udenhout (Sportlaan 15D).

Meld je snel aan via [email protected] onder vermelding van je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer.

Vergeet niet:
  • Veiligheid is belangrijk, btjes zijn verplicht!
  • Kom in sportieve kleding. Sportschoenen met noppen zijn helaas niet toegestaan.
  • Hockeyen zonder stick gaat lastig (behalve bij funkey hockey)! Heb je er zelf geen? Geef dit dan door bij de aanmelding, dan mag je er een van ons lenen.
Heb je nog vragen? Neem dan snel contact op met Mirjam Stavleu op 06-52398366

Tot dan!