header foto
 
Bestuur

Update: hoe zit het met het veld?

Nieuws afbeelding 30-10-2019

Beste allemaal,

Hier is dan eindelijk de update waar velen van jullie op zaten te wachten. Niet iedereen zal dit bericht in de krant hebben gelezen: https://www.bd.nl/tilburg-e-o/inzamelactie-geslaagd-nieuw-hockeyveld-in-udenhout~a1944cda/. En waarschijnlijk nog minder mensen die dit hebben meegekregen: https://sportintilburg.nl/nieuws/vereniging_in_de_schijnwerpers_crowdfund. Als jij deze berichten ook hebt gemist, vraag jij je ongetwijfeld af waar dit veld nu blijft. Het zou er toch liggen na de herfstvakantie?

 

Helaas heeft het voldoen aan alle voorwaarden voor borgstelling langer geduurd dan gehoopt. En dat is een vereiste om ook de lening van Rabobank daadwerkelijk rond te krijgen. Pas als alle seinen op groen staan, kan de opdracht aan leverancier Topgrass worden gegeven. We kunnen en mogen geen ongedekte check uitschrijven als bestuur, hoe graag we dat ook willen.

 

Het goede nieuws is dat de erfpacht- en leningovereenkomst nu worden opgemaakt voor ondertekening. We verwachten dat dit uiterlijk eind deze week (1 november) geregeld is en dan eindelijk de opdracht kunnen geven aan Topgrass. Dan gaat de bestelling van materialen uit en wordt het verwijderen van de huidige toplaag ingepland. En dan duimen met zijn allen dat de weergoden ons goedgezind zijn en het een kleine week even niet te koud en niet te nat zal zijn. Topgrass kan als geen ander beoordelen wanneer het aanleggen van het nieuwe veld verantwoord is.

 

Als bestuur van SSPU en MHCU vertrouwen wij erop dat het lukt om het veld speelklaar te hebben voor aanvang van de lentecompetitie en dan zijn we klaar voor de toekomst. We zullen de lentecompetitie aftrappen met een spetterend openingsfeest om dat te vieren! Meer details daarover ontvangen jullie later nog. Wil jij meehelpen om dit te organiseren? Stuur dan even een berichtje naar [email protected] om je aan te melden. 

 

Helaas vraagt dit veel van spelers, scheidsrechters, ouders en organisatie voor nog een aantal weken langer dan gehoopt. Er is en wordt door velen enorm veel werk verzet om het nieuwe veld voor elkaar te krijgen maar ook om de lopende competitie en trainingen door te laten gaan. Rest mij dan ook een woord van dank naar iedereen voor de jullie inzet en geduld.

 

Namens het bestuur van MHCU en SSPU,

 

Erwin van Kekem

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA