header foto
 
TC

Selectietrainingen junior Jongens

Nieuws afbeelding 15-4-2019
Op 8 mei aanstaande vinden de selectietrainingen plaats voor de junioren jongens teams van MHC Berkel-Enschot en MHC Udenhout. Hiervoor zijn alle junior jongens die in het seizoen 2019/2020 A, B of C speler zijn uitgenodigd. 
Voor de D-jeugd van volgend seizoen houden wij GEEN selectietraining, de teamsamenstelling wordt in overleg met coaches van huidige D en huidige 8-tallen gemaakt.

De selectietraining is één van de momenten waarop wij als Technische Commissie kijken naar het niveau van de spelers om tot een teamindeling voor komend seizoen te komen. Naast de Selectietraining wordt input vanuit trainers, coaches en begeleiders meegenomen, ook worden door ons reguliere trainingen en wedstrijden bezocht. Persoonlijke wensen met betrekking tot de teamindeling van komend seizoen kun je per mail kenbaar maken bij de Technische Commissie van je eigen club.

De selectietraining vindt plaats op veld 3, alle spelers dienen 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn bij de poort van veld 3 in hockey tenue. In deze 15 minuten kun je op het gras naast het veld gezamenlijk zelf een gedegen warming-up verzorgen.

Je hoeft je niet aan te melden voor deze selectietraining, wij verwachten namelijk alle spelers van Berkel-Enschot aanwezig. Indien je niet aanwezig kunt zijn dan verwachtten wij minimaal 1 week vooraf een afmelding per mail naar [email protected]. Spelers van buiten MHC Berkel-Enschot of MHC Udenhout kunnen zich aanmelden op bovengenoemd mailadres minimaal 1 week vooraf.

  • C-jeugd 18:15 aanwezig, 18:30-19:30 selectietraining
  • B-jeugd 19:15 aanwezig, 19:30-20:30 selectietraining
  • A-jeugd 20.15 aanwezig, 20:30-21:30 selectietraining


De selectietraining is in de vorm van een circuit over heel het veld, bij aanvang krijgt elke speler een hesje met een nummer zodat het voor de beoordeling duidelijk en eenduidig is. Het is dan ook de bedoeling dat je de gehele training het hesje aanhoudt.

De reguliere trainingen van de JB1 en JB2 op 8 mei komen te vervallen vanwege de selectietraining.

Indien je vragen of opmerkingen hebt kun je contact met mij opnemen via mail op [email protected] of [email protected].

Met vriendelijke groet,

Dennis Kammers
TC MHC Berkel-Enschot

Rob Verhoeff
TC MHC Udenhout

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA