HET openingsweekend van MHCU, daar ben jij toch ook bij?

Nieuws afbeelding 9-3-2019 Het weekend van 15, 16 en 17 maart zal HET openingsweekend van de voorjaarscompetitie plaatsvinden bij MHC Udenhout. Het hele weekend zal er een gaaf luchtkussen aanwezig zijn op de club voor alle bezoekers!

Op vrijdag trappen we af met het lenteklaar maken van de club, samen met NL DOET. Zin om mee te helpen, mail snel naar [email protected]!

Zaterdag gaan we verder met de jeugdwedstrijden, gevolgd door een hockeyclinic van Pien Sanders! Daar wil jij toch ook bij zijn? Meld je snel aan: [email protected]! Ook feliciteren wij die dag alle zaalkampioenen, de JD1 en MC1.

Op zondag sluiten we af met de wedstrijden van de senioren teams, om 11.00 en 12.45 uur.

Daar ben jij toch ook bij? Bekijk en deel de bijgevoegde flyer en zorg dat je erbij bent!
advertentie_openingsweekend_09_03_19(1).jpg

26-8 Spelregelavond