Arbitrage

Vind jij fluiten leuk? Laat je horen!

Nieuws afbeelding 27-2-2019 Vind jij het leuk om te fluiten, en wil je graag op een hoger niveau fluiten? Of wil je graag meer fluiten? Laat het ons weten!

De arbitrage is altijd op zoek naar gemotiveerde scheidsrechters om wedstrijden van hoge(re) niveau's te fluiten. Als je laat zien wat je kunt, mag je soms ook wedstrijden van hogere teams dan jouw eigen team fluiten!

Als je graag beter wil worden, dan begeleiden wij je graag naar een hoger niveau. We komen dan kijken als je een wedstrijd moet fluiten en geven je tips voor de volgende keer. Je hoeft niet persé meer te fluiten. Wil je dat graag, dan horen we dat heel graag!

Klinkt dat interessant? Stuur snel een mail naar [email protected] voor meer informatie.