header foto
 
Bestuur

MHC Udenhout naar een rookvrije generatie!

26-1-2019

Onze sportclub is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen, onze jeugdleden. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 januari 2019 de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt MHCU iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Vanaf 1 januari 2019 zijn wij op zaterdag rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers. We vragen rokers om buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein , zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij.

We rekenen op uw medewerking om samen met ons te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA