PR & Communicatie

Hart voor MHCU

Nieuws afbeelding 17-10-2013

Beste (oud)leden, ouders/verzorgers, trainers, coaches, vrijwilligers en bekenden van MHCU,

Vorig jaar haalde we met de actie Hart voor elkaar van Rabobank Hart van Brabant een mooi bedrag op. Daarmee hebben we de binnenkant van het clubhuis een metamorfose gegeven, met een prachtig resultaat. Daarom doen we ook dit jaar weer mee met een actie van Rabobank Hart van Brabant;

Hart voor elkaar 2013

Dit jaar willen we een bedrag bij elkaar krijgen waarmee we de zichtbaarheid en het buitenaanzicht van de club kunnen verbeteren. We hebben daarvoor drie subdoelen geselecteerd die bijdragen aan dit doel:

·Opknapbeurt van de buitenkant van het paviljoen en het terras;

·Grotere, leukere en mooiere speeltoestellen voor de jongste spelers en bezoekers;

·Nieuwe bewegwijzering naar de club en op de club naar alle faciliteiten als toilet, en kleedruimten.

Om deze doelen te bereiken hebben we weer veel stemmen nodig. Want ook dit jaar werkt de actie volgens het principe; hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter het bedrag is wat we mogen ontvangen. Een stem is gemiddeld € 1,11 waard!

Daarom hebben we jullie hulp hard nodig!

Hoe kun je helpen?

Vanaf 16 oktober tot en met 6 november kun je vijf stemmen uitbrengen op de deelnemende initiatieven in de hele regio van Rabobank Hart van Brabant.

Daar zijn wel een aantal spelregels aan verbonden;

·Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank Hart van Brabant (alléén klant zijn is niet genoeg).

·Als je lid bent ontvang je vanaf 16 oktober per e-mail en/of per post een bericht met een unieke stemlink naar de website van de Rabobank, waar je de stemmen kunt uitbrengen.

·Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan je er maximaal twee op hetzelfde initiatief mag uitbrengen. Je hoeft niet alle stemmen op te maken.

·Je bent geen lid en je wilt toch stemmen? Wanneer je vóór 25 oktober lid wordt van de bank ontvang je alsnog vijf stemmen. Lid worden van de bank regel je snel en gratis via www.rabobank.nl/hartvanbrabant

Samen bereik je meer dan alleen, alvast bedankt voor jullie hulp en inzet!