SHOW TIME!

Nieuws afbeelding 22-1-2019
Op maandag 25 maart vindt in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg de humoristische en inspirerende voorstelling ‘Pap, doe normaal’ plaats. Een show vol herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of begeleidt.

Dit wordt een leuk en inspirerend avondje uit voor alle betrokkenen bij de Tilburgse sportclubs: jeugdleden vanaf 12 jaar en hun ouders, trainers, coaches, scheidsrechters, bestuursleden, commissieleden, etc. Een kaartje voor deze voorstelling kost normaal gesproken €17,50 maar is dit keer gratis omdat de gemeente Tilburg de kosten voor haar rekening neemt. Direct kaartjesbestellen of meer info? Klik hier. Vanaf 19:30u begint de inloop, de voorstelling duurt van 20:00u tot circa 21:15 (zonder pauze).

Kom jij ook? Wees er snel bij want op = op!

26-8 Spelregelavond