header foto
 
Bestuur

Openstaande vacatures: dringende oproep!

Nieuws afbeelding 6-5-2018
Wij zijn heel blij dat inmiddels de meeste vacatures voor het komende seizoen zijn ingevuld. Helaas staan er nog 2 vacatures open, waarvoor wij echt een noodkreet plaatsen. ZONDER HET INVULLEN VAN DEZE TWEE FUNCTIES KUNNEN WIJ NIET BEGINNEN AAN EEN VOLGEND SEIZOEN. 

Het gaat om de volgende functies:

Bestuurder SSPU: 
  • Het plannen en coördineren van het groot onderhoud het paviljoen en velden van MHC Udenhout. Bij grotere vervangingsprojecten het aanvragen van offertes, vergelijken van de offertes en het verstrekken van opdrachten.
  • Inspelen op al dan niet acuut onderhoud of calamiteiten in overleg met de accomodatiebeheerder, bv verwarming stuk of rioolverstopping.
  • Meerjarenbegroting opstellen in samenwerking met de penningmeester
  • Wanneer er geen vervangingsproject loopt is de tijdsbesteding niet meer dan een paar uur per maand. De vaste uren bestaan uit het bijwonen van de jaarlijkse Algemene leden vergadering en af en toe aansluiten bij de maandelijkse bestuursvergadering. De bestuurder van SSPU mag geen bestuurstaken uitvoeren bij MHCU.
Secretaris van het bestuur MHCU:
Het beheren van de secretariële processen van de vereniging en belast met de het activeren, motiveren en coördineren van de commissies wedstrijdsecretariaat, arbitrage, ledenadministratie, werving nieuwe leden en TC.
De tijdsbesteding is afhankelijk van de voortgang van het seizoen. In een rustige periode kost het niet meer dan 1 uur per week, waarbij minimaal om de dag de mailbox moet worden gecontroleerd. Op bepaalde momenten in het seizoen zijn er pieken waarbij het soms 4 uur per week aan tijd kost.
De functie kan door 2 personen worden ingevuld, zodat de tijdsbesteding per persoon meevalt.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA