Creatieve klus in de aanbieding! Wie o wie helpt ons?

Nieuws afbeelding 4-2-2018
Tijdens de afgelopen ledenvergadering is aangegeven dan wij vaak handjes nodig hebben om bepaalde klussen voor de club te doen. Het idee is toen geopperd om een takenbord te maken. Een fantastisch idee waar wij mee aan de slag zijn gegaan. Er is al een houten bord met kleine bordjes. De bedoeling is dat het grote bord wordt geschilderd als een hockeyveld en dat de kleine bordjes de spelers worden. De kleine bordjes moeten met schoolbordenverf beschilderd worden aan beide kanten en met haakjes op het grote bord worden bevestigd.

Zo kan aan de ene zijde een taak worden opgeschreven. Als iemand die klus wil doen kan op de andere zijde een naam worden genoteerd.  In ruil voor zo'n klus hoeft er geen bardienst te worden gedraaid.

Nu zoeken wij iemand die voor de start van het voorjaarsseizoen het bord wil afmaken (schilderen, haakjes en ophangen).

Voor informatie en reacties neem contact op met Mirjam Stavleu via [email protected] of 06-52398366

Vandaag:
Geen jarigen vandaag