Wi" /> MHC Udenhout

Belangrijk: word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Nieuws afbeelding 10-1-2018

Beste (ouders van) leden,

Wij hebben een leuke en gezellige hockeyclub. Dit willen wij graag zo houden. De laatste tijd is er door veel mensen ook veel energie ingestoken om de club nog beter, leuker en gezelliger te maken. Hier hebben wij jullie hulp hard bij nodig. Ter uitbreiding, ondersteuning en vervanging zoeken wij kandidaten voor de onderstaande vacatures. Uitgebreide informatie is te vinden op de vacature pagina.

Het invullen van één of meerdere van deze vacatures geeft vrijstelling voor de verplichte bardienst!

Tot nu toe hebben wij nog geen reacties mogen ontvangen op de eerder geplaatste oproep via Lisa. Om die reden sturen wij deze oproep nu rechtstreeks via de mail naar alle (ouders van) leden. Wanneer wij voor het eind van het seizoen (2017-2018) geen invulling hebben gevonden voor deze vacatures ontstaat er een groot probleem voor de voortgang van deze club. Wij vertrouwen erop dat jullie het niet zover laten komen en zien jullie reactie dan ook graag tegemoet. Ook wanneer jullie beperkt tijd beschikbaar hebben kan er een mogelijkheid worden gezocht in bij voorbeeld het gezamenlijk invullen van een vacature.

• Penningmeester
  • Secretaris