Ingezonden Post

Keeperstassen

22-5-2013

Bericht van de materialencommissie, voor alle keepers  / coaches:

Controle en opslag keeperstassen

Binnenkort eindigt het wedstrijdseizoen. Ter voorbereiding op de zomerstop worden alle keepers / coaches verzocht om met de keeperstas naar het clubhuis te komen, op:

Zaterdag 8 juni tussen 10 en 12 uur of

Zondag 9 juni tussen 12 en 14 uur.

Dan controleren we de inhoud van de tas: welke materialen moeten vervangen / vernieuwd /aangevuld worden? Wat kan er mee naar het volgende seizoen?

Aansluitend willen we je vragen om de tas gedurende de zomer thuis op te bergen. We hebben helaas op de club onvoldoende ruimte om alle tassen op te slaan. Maar voor diegenen die thuis echt geen ruimte hebben, hebben wij de mogelijkheid de tas in de container achter te laten. Voor aanvang van het nieuwe seizoen kunnen deze tassen weer worden opgehaald. De data daarvan verschijnen in de maand augustus op de site.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: [email protected]

De materialencommissie, Lidwien Eggermont en Henk van Gulik