header foto
 
Activiteiten

Sparen voor je sportvereniging

Nieuws afbeelding 8-2-2017


Beste leden,

Van woensdag 8 februari t/m dinsdag 14 maart 2017 kan er bij Jumbo Supermarkten in Berkel Enschot gespaard worden voor MHC Udenhout!  

Voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie stelt Jumbo onder de deelnemende sportverenigingen in Berkel Enschot een te verdelen budget van €5.000,- beschikbaar.  


Hoe werkt de actie 
Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van € 10,- een ‘Sparen voor je Sportvereniging’ Sportpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kunnen zij heel eenvoudig de punten toewijzen aan een deelnemende sportvereniging. Hoe meer punten MHC Udenhout verzamelt, hoe meer wij kunnen besteden aan sportartikelen en ander relevant materiaal. Aan het einde van de actie wordt het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen sportpunten. Iedere sportvereniging krijgt dan een cheque uitgereikt waarmee aankopen (zonder of met bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie (sport)artikelen van gerenommeerde sport- en speeltoestellen leveranciers. 

Wij willen jullie allemaal vragen om mee te doen en te sparen voor onze club!

Met sportieve groet.

MHC Udenhout

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA