header foto
 
Activiteiten

Hockey Try out

Nieuws afbeelding 24-11-2016 Afgelopen zondag was de laatste try-out dag, waarop kinderen uit Tilburg, Udenhout, Loon op Zand, Biezenmortel en Helvoirt bij onze club konden kennismaken met onze club en de basisbeginselen van hockey aangeleerd kregen. Het waren 3 fantastische dagen en het is ontzettend leuk om te zien hoe iedereen ervan heeft genoten. Wij hebben al 12 aanmeldingen vanuit deze try-out voor de proeftrainingen binnen een team.

De club wil iedereen die op wat voor manier dan ook heeft geholpen heel erg bedanken voor alle hulp en ondersteuning. Zonder jullie was dit niet gelukt. Jullie enthousiasme en inzet heeft ervoor gezorgd dat deze dagen succesvol zijn verlopen en dat er veel kinderen (en ouders) enthousiast zijn geworden over hockey en onze club.

Ik heb als bijlage de groepsfoto toegevoegd, die afgelopen zondag is gemaakt. Hopelijk hebben jullie er net zo van genoten als de kinderen en mag er volgende keer weer een beroep op jullie worden gedaan voor jullie hulp en ondersteuning. Voor alle overige foto's kan er op onderstaande link geklikt worden:


Namens het bestuur van MHCU
Groepsfoto(1).jpg

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA