header foto
 
TC

Opleider en begeleiding van de training

Nieuws afbeelding 31-5-2016

Beste spelers en ouders,

 

Wij zijn blij met jullie te kunnen delen dat wij na de zomervakantie Geert Coret mogen verwelkomen als opleider en begeleider van onze trainers binnen onze hockeyclub.

 

Geert is ooit zelf begonnen als speler bij MHCU en is met de hockeysport altijd nauw verbonden gebleven. Hij heeft veel ervaring opgedaan zowel binnen als buiten onze club. Binnen onze club heeft Geert als trainer/coach jaren lang dames 1 onder zijn hoede gehad. In die tijd was hij zelf ook lid van de TC en was hij trainingsco√∂rdinator. Hij was bij Berkel-Enschot hoofdtrainer van Dames 1 en bij Hockeyclub Tilburg was hij assistent trainer/coach bij dames 1 waar ze de play offs om de hoofdklasse hebben gespeeld.  

 

Het idee is om in 6 trainingsblokken te gaan werken. Waarbij er 6 keer een aftrap is voor de trainers en coaches. Hier komt een stuk opleiding m.b.t. een bepaald onderwerp aan bod. Vervolgens zal er gedurende een aantal weken heel gericht op het behandelde onderdeel getraind gaan worden. De verschillende oefeningen zullen in nauwe samenwerking met Geert gemaakt worden. Door langer met 1 bepaald onderwerp te werken beklijft het meer i.p.v. dat het kort aangestipt wordt. 

 

Wij vinden het fijn dat Geert ons met zijn kennis en enthousiasme komt ondersteunen en we kijken uit naar een mooie stap voorwaarts op zowel technisch als tactisch vlak bij MHCU.

 

Met vriendelijke groet,

TC MHC Udenhout

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA