MHC Udenhout

Hockeykampen 2016

Nieuws afbeelding 11-4-2016

Hockeykampen 2016

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke invulling van jouw vakantie? Je bent jong en je speelt graag hockey? Kom dan naar het hockeykamp van Sportivity Service deze zomer. Wij organiseren hockeykampen in de maanden juli en augustus voor kinderen van 7 tot 17 jaar.

Een week lang krijg je iedere dag minimaal 2,5 uur hockeytraining en speel je in de middag wedstrijdjes. Naast hockey is er nog genoeg tijd voor andere activiteiten; een zeskamp, voetballen, zwemmen, rustig een filmpje kijken, dansen op de disco avond en een avontuurlijk spel in het bos. En wat dacht je van een dag naar een pretpark? Alles zal tot in de puntjes geregeld worden en wij hopen jou en jouw teamgenootjes te kunnen verwelkomen op ons hockeykamp!

Data

Wij bieden in totaal 7 hockeykampen aan. Welke week zou jij het liefste meegaan?

·         17 juli t/m 22 juli 2016

·         24 juli t/m 29 juli 2016 (BIJNA VOL)

·         31 juli t/m 5 augustus 2016

·         7 augustus t/m 12 augustus 2016

·         14 augustus t/m 19 augustus 2016

·         21 augustus t/m 26 augustus 2016

·         28 augustus t/m 2 september 2016 (BIJNA VOL)

Opmerking:
Indien je graag mee wilt op hockeykamp, maar je weet nog niet in welke week jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes mee kunnen, dan kun je toch alvast inschrijven. Je kunt namelijk later de definitieve week doorgeven waarin je mee wilt op hockeykamp. Zo loop je de onderstaande korting zeker niet mis!

Korting:

Wil jij dit jaar mee en geen korting mislopen? Dan hebben wij goed nieuws! Alle leden van MHC Udenhout die tot en met 31 mei 2016 inschrijft,krijgen € 25,- extra korting bovenop de vroegboekkorting van € 25,-! Dat is dus € 50,- korting voor het leukste hockeykamp van Nederland. Een week lang all-inclusive voor geen € 350,- maar € 300,-! Maak snel gebruik van jouw Toegang tot Early Bird Ticket, want de korting is nog maar geldig tot en met 31 mei! Schrijf jij je in met de ACTIECODE: UDENHOUT2016.

·         Minimaal 16 uur hockeytraining (op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag);

·         15 maaltijden (3x daags op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en afsluitende bbq op vrijdag);

·         5 overnachtingen in Sport & evenementencomplex de Heiberg;

·         1 begeleider per 5 kinderen (de leukste begeleiding van Nederland natuurlijk);

·         Bezoek aan pretpark en zwembad inclusief vervoer;

·         Onbeperkt drinken en fruit;

·         Superleuke onvergetelijke andere activiteiten;

·         Geef je ouders een welverdiende week ‘rust’.

Tickets en meer informatie op: