TC

Informatieavond speciaal voor de trainers en coaches

Nieuws afbeelding 20-7-2015

Hallo sportieve trainer en enthousiaste coach

Jij hebt je voor volgend jaar aangemeld als trainer of coach daar zijn we als club, als Technische Commissie heel blij mee. Met jouw enthousiasme en hockeykennis geef je hockeyplezier aan anderen, hoe mooi is dat?! Als club willen we de trainers en coaches graag ondersteunen, daarom organiseren we op 3 september 2015 om 20.00 uur een informatieavond speciaal voor de trainers. Tijdens deze avond zetten we hockey technische lijnen uit, bespreken we wat er van jou verwacht wordt als trainer of coach maar ook wat je kan verwachten van de TC, krijg je tips over training geven en kun je al je eigen vragen stellen!

We verwachten alle trainers en coaches, mocht je niet kunnen dan mail je naar[email protected]

Geniet lekker van de zomervakantie, dan zien we elkaar op 3 september!

Groetjes van de Technische Commissie MHCUdenhout