header foto
 

Trainingsbericht!

TC Nieuws afbeelding

20-2 Informatie vorst en beschikbaarheid velden.  Doordat het overdag boven het vriespunt komt  kan er tot 21.00 uur op het grote veld  wel getraind worden.
Het nieuwe veld is niet beschikbaar, want hier is de grasmat gevoeliger voor de vorst.  De ondergrond van het grote veld is nog wel bevroren. 

Lees verder

De Hockey Try-outs komen er weer aan!

Activiteiten Nieuws afbeelding

10-1Om 2018 gelijk sportief te beginnen organiseert MHC Udenhout een Hockey Try-Out op de zondagen 11, 18 en 25 maart. Kom op deze dagen kennismaken met de gezelligste hockeyclub in de omgeving! In de als bijlage toegevoegde uitnodigingsbrief is alle informatie te vinden over deze Try-Out.

Lees verder

Trainingsschema zaal bekend!

Zaalhockey Nieuws afbeelding

22-11Het trainingsschema voor de zaalhockey competitie 2017-2018 is nu te vinden op onze website! Ga hiervoor naar 'Zaalhockey' en dan 'Zaal training'.
Wil je met jouw team zelf meer trainingen organiseren? Dit kan, op eigen kosten, met het team overlegt worden.

Lees verder

Jumbo sparen voor je Sportvereniging gaat van start!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

6-2 Van woensdag 7 februari t/m dinsdag 27 maart 2018 kan er bij deJumbo Supermarkt in Berkel-Enschot gespaard worden voor onze sportvereniging! Samen met familie en vrienden kunnen jullie sparen voor sportartikelen en ander relevant materiaal voor de vereniging. Vorig jaar hebben wij hiermee een tas vol streethockeyballen kunnen aanschaffen voor de club.

Lees verder

Belangrijk: word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Bestuur Nieuws afbeelding

10-1 Beste (ouders van) leden,
Wij hebben een leuke en gezellige hockeyclub. Dit willen wij graag zo houden. De laatste tijd is er door veel mensen ook veel energie ingestoken om de club nog beter, leuker en gezelliger te maken. Hier hebben wij jullie hulp hard bij nodig. Ter uitbreiding, ondersteuning en vervanging zoeken wij kandidaten voor de onderstaande vacatures. Uitgebreide

Lees verder

Team Informatie
Wedstrijdschema

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verjaardagen

Vandaag:
Geen jarigen vandaag
Morgen:
Geen jarigen morgen
Overmorgen:
Geen jarigen overmorgen
 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA