header foto
 

FAQ: WAAROM EN HOE DE COMPETITIE GEWIJZIGD IS

KNHB

8-11 KNHB wil vooruit in hockey! Zij stelden samen met experts uit het tophockey, wetenschappers en technische stafleden van verenigingen een visie op de ontwikkeling van hockeyers op. Aan de basis van deze visie stonden drie vragen centraal: Hoe maken we de hockeysport kwalitatief nog sterker dan ze al is? Hoe zorgen we ervoor dat we niet alleen de kwaliteit, maar ook het

Lees verder

Het nieuwe veld is besteld!

Accommodatie Nieuws afbeelding

16-11Goed nieuws! Het nieuwe veld is besteld!
Gisteren heeft de voorzitter van SSPU de overeenkomst getekend met Topgrass, de leverancier van het nieuwe 11-tal veld. Topgrass gaat hun uiterste best doen om het veld zo snel mogelijk te plaatsen, afhankelijk van het weer, maar een ding is zeker: de voorjaarscompetitie spelen we weer lekker op ons eigen veld <3!

Lees verder

Geen scheids, geen wedstrijd!

Arbitrage

8-11 Dringend gezocht: scheidsrechters voor najaars- en zaalcompetitie
MHC Udenhout is een kleine club, er zijn slechts 44 spelers met een scheidsrechterskaart beschikbaar voor de najaarscompetitie en slechts 15 voor de zaalcompetitie. Deze spelers hebben tot nu toe al veel wedstrijden gefloten. En doordat we niet thuis kunnen hockeyen, betekent dat altijd ergens anders opdraven.

Lees verder

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA