header foto
 

Wat was hockeykamp 2018 toch weer geweldig!

Activiteiten Nieuws afbeelding

11-6Hockeykamp 2018, het zit er weer op. We mogen terugkijken op een geweldig, druk bezocht, kamp met een super begin bij de Groene Wellen.

Lees verder

Kom deze zomer Oranje Heren & Oranje Dames aanmoedigen tijdens de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 in Breda

KNHB Nieuws afbeelding

6-6 Van 23 juni t/m 1 juli strijden de beste landen van de wereld in Breda voor de laatste keer om de Champions Trophy. Regerend wereldkampioen Australiƫ, olympisch kampioen Argentiniƫ, Belgiƫ, India, Pakistan en natuurlijk onze eigen Oranje Heren, de Europees Kampioen van 2017 spelen allemaal een keer tegen elkaar voor de winst. Dit maakt de Champions Trophy dan ook het sterkst genoteerde

Lees verder

Wijziging Huishoudelijk reglement i.v.m. AVG

Bestuur Nieuws afbeelding

25-5Met ingang van 25 mei 2018 treedt de nieuwe wet, Algemene Verordering Gegevensbescherming in werking. Dit brengt met zich mee dat het huishoudelijk reglement moet worden aangevuld met het volgende artikel: 

Lees verder

Zorgen jullie voor drinkpauzes met dit weer?

Wedstrijdsecretariaat Nieuws afbeelding

25-5Het KNMI geeft aan dat morgen de temperaturen lokaal kunnen oplopen tot boven de 30 graden. Zorgen jullie voor één drinkpauze per helft als de temperaturen boven de 27 graden komen?

Lees verder

TRAINERS, COACHES EN KEEPERS

Materialen Nieuws afbeelding

12-6 Seizoen 2017-2018 zit er weer op en de voorbereiding voor het komende seizoen zijn in volle gang. 
Maandag 25 juni is de mogelijkheid om de trainings- en keeper spullen in te leveren bij de materialencommissie, wij zijn vanaf 19.00 tot 20.30 uur aanwezig op de club. 

Lees verder

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

6-5 Op donderdag 21 juni om 19.30 uur vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Als (ouder van een) lid van MHC Udenhout nodigen wij jullie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Begin mei ontvangen jullie een mail met het verslag van de vorige vergadering en de agenda. Er zullen belangrijke onderwerpen op de agenda komen, waarvoor het van belang is dat er zoveel mogelijk leden aanwezig zijn.

Lees verder

Openstaande vacatures: dringende oproep!

Bestuur Nieuws afbeelding

6-5 Wij zijn heel blij dat inmiddels de meeste vacatures voor het komende seizoen zijn ingevuld. Helaas staan er nog 2 vacatures open, waarvoor wij echt een noodkreet plaatsen. ZONDER HET INVULLEN VAN DEZE TWEE FUNCTIES KUNNEN WIJ NIET BEGINNEN AAN EEN VOLGEND SEIZOEN. 
Het gaat om de volgende functies:

Lees verder

Team Informatie
Wedstrijdschema

Verjaardagen

Vandaag:
Saber Akel
Elise de Bie
Morgen:
Sofie van de Pol
Fenne Steinbusch
Overmorgen:
Edith Bus
 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA