header foto
 

Try-out verplaatst, vandaag afgelast

TC Nieuws afbeelding

16-3 Door de slechte weersverwachting en de centrale afgelasting door de KNHB van de  jongste jeugd wedstrijden heeft MHCU besloten om ook de try-out van zondag 18 maart af te lassen.
Voor de ochtend worden temperaturen onder nul verwacht en door de wind kan de gevoelstemperatuur nog verder dalen.

Lees verder

Jumbo sparen voor je Sportvereniging gaat van start!

Ingezonden Post Nieuws afbeelding

6-2 Van woensdag 7 februari t/m dinsdag 27 maart 2018 kan er bij deJumbo Supermarkt in Berkel-Enschot gespaard worden voor onze sportvereniging! Samen met familie en vrienden kunnen jullie sparen voor sportartikelen en ander relevant materiaal voor de vereniging. Vorig jaar hebben wij hiermee een tas vol streethockeyballen kunnen aanschaffen voor de club.

Lees verder

Tips nodig voor het fluiten dit seizoen?

Arbitrage Nieuws afbeelding

28-2De scheidsrechtersplanning is inmiddels in LISA gezet door de arbitragecommissie, maar fluiten kan best lastig zijn. Hoe zorg je er nou voor dat je goed voorbereid begint aan een wedstrijd? Hieronder vind je een aantal tips. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de spelregels. Lees het document 'Briefing CS/CS+' of  'Reglement veldhockey per 2017' eens door. Hier

Lees verder

De Hockey Try-outs komen er weer aan!

Activiteiten Nieuws afbeelding

10-1Om 2018 gelijk sportief te beginnen organiseert MHC Udenhout een Hockey Try-Out op de zondagen 11, 18 en 25 maart. Kom op deze dagen kennismaken met de gezelligste hockeyclub in de omgeving! In de als bijlage toegevoegde uitnodigingsbrief is alle informatie te vinden over deze Try-Out.

Lees verder

Team Informatie
Wedstrijdschema

Verjaardagen

Vandaag:
Geen jarigen vandaag
Morgen:
Geen jarigen morgen
Overmorgen:
Emily ten Horn
 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA