LISA App voor onze club

Nieuws afbeelding 4-2-2015
Vanaf heden is de LISA App beschikbaar ook voor onze club beschikbaar.

Via de app kun je bijvoorbeeld:
- het laatste clubnieuws lezen en ontvangen als een pushbericht.
- een complete teammanager vinden, met alle wedstrijden, scheidsrechters, bier/limonade-pot, routes, taken & teamnieuws
- Je aanwezigheid bij trainingen, wedstrijden en teamevents aangeven
- Je eigen agenda: al je activiteiten in een handig overzicht
- Koppeling met het digitale wedstrijdformulier (nooit meer inloggen!)
- Overzicht van alle teams van Nederland, inclusief standen, uitslagen en programma.
- Het wedstrijdschema
- Nieuws van hockey.nl
- Beheren van je eigen gegevens (inclusief koppeling naar de ledenadministratie)
- Overzicht van alle hockeyverenigingen
- Handige exportfunctie voor je eigen agenda

Een handleiding en meer informatie over de app is beschikbaar op www.lisa-is.nl/app

De nieuwe app is als update verkrijgbaar in de appstores of als download via een van onderstaande links. Je kan uiteraard ook zoeken op "lisa app"in beide stores.

Om in te loggen gebruik je dezelfde code als voor de website van de club. Heb je deze code niet? Je kunt deze via de app opvragen.
Je hebt hiervoor je lidnummer en 1e emailadres nodig, deze gegevens kun je eventueel opvragen via het secretariaat ([email protected]).

Android app on Google PlayLISA Hockey app on Appstore