Ingezonden Post

Nieuw clubhuis voor MHC Udenhout

7-3-2013 In september 2012 kregen een tweetal bestuursleden het idee om gebruik te maken van de actie ’hart voor elkaar’ van de Rabobank.
Al langere tijd stond de zogenaamde ’restyling’ van het clubhuis op de agenda. Er waren echter te weinig financiële middelen om de gewenste zaken te realiseren.
Doordat de Rabobank het project selecteerde en de leden massaal gestemd hebben, veroverde M.H.C. Udenhout een vierde plek in de ranglijst. Deze plek ging gepaard met een bedrag van €4000,-. Genoeg om de gewenste zaken uit te kunnen voeren.
Vanaf 1 januari 2013 is er ontzettend gewerkt door vele vrijwilligers. Dat was hartverwarmend om mee te maken en om te zien. Een drietal bestuursleden waren, naast hun reguliere werk, dag- en nacht aanwezig en paraat en staken hun handen uit de mouwen.
Lokale ondernemers werden benaderd die zich geroepen voelden de benodigde materialen te leveren tegen een gereduceerd tarief of met een sponsorbord als tegenprestatie.

Part of Tom werd benaderd voor de opmaak van de sponsorborden en gaf aan de bestikkering van de raampartij te willen sponsoren. Karwei heeft benodigde materialen gesponsord en Deco Home gaf te kennen de verf tegen inkoopsprijs te verkopen aan de hockeyclub.
Op deze manier heeft M.H.C. Udenhout op 3 maart het clubhuis kunnen openen. Met trots vervulde bestuursleden dankten de sponsoren en vrijwilligers meerdere malen.
Het resultaat mag er zijn; een warm en aantrekkelijk clubhuis met een prachtige overkapping buiten.