MHC Udenhout

Informatie avond

17-3-2014

Beste ouders,

Op 26 februari hebben wij vanuit de TC en het bestuur een informatie avond georganiseerd voor de ouders van de E en F jeugd. In de bijlage vind u daarvan het verslag.

Wij hebben het zeer op prijs gesteld om te merken hoezeer de ouders betrokken zijn bij een goede organisatie van de trainingen en wedstrijden. Dit bleek o.a. uit het hoge aantal aanbevelingen en tips die wij mochten ontvangen. Tegelijkertijd hebben wij moeten constateren dat we voorlopig slechts enkele van de aanbevelingen kunnen opvolgen omdat we een chronisch tekort hebben aan vrijwilligers. Wij hebben tijdens de avond al onze zorg daarover uitgesproken: de toekomst van de club ligt compleet in handen van de ouders/vrijwilligers en wij zien helaas een te groot aantal vacatures oningevuld blijven.

Vandaar dat wij een DRINGENDE oproep doen aan u om u bij ons te melden voor het vervullen van 1 van de vacatures. Een overzicht van deze vacatures, met een korte omschrijving daarbij zal zo snel mogelijk op de site worden geplaatst.

Mocht u enkele uren overhebben en kunnen en willen bijdragen aan het voortbestaan van onze vereniging, dan verwelkomen wij u van harte.

TC MHCUdenhout

verslag.xps