MHC Udenhout

Hockeykampen 2016!

Nieuws afbeelding 24-5-2016

Clinic MHC Udenhout

Ondanks het slechte weer was de clinic met Mink van der Weerden van afgelopen zondag een groot succes! In totaal deden er 70 kinderen mee en hebben een sportieve ochtend beleefd. Foto’s van de clinic zijn te vinden op onze Facebookpagina.

Hockeykampen 2016

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke invulling van jouw vakantie? Je bent jong en je speelt graag hockey? Kom dan naar het hockeykamp van Sportivity Service deze zomer. Wij organiseren hockeykampen in de maanden juli en augustus voor kinderen van 7 tot 17 jaar.

Een week lang krijg je iedere dag minimaal 2,5 uur hockeytraining en speel je in de middag wedstrijdjes. Naast hockey is er nog genoeg tijd voor andere activiteiten; een zeskamp, voetballen, zwemmen, rustig een filmpje kijken, dansen op de disco avond en een avontuurlijk spel in het bos. En wat dacht je van een dag naar een pretpark? Alles zal tot in de puntjes geregeld worden en wij hopen jou en jouw teamgenootjes te kunnen verwelkomen op ons hockeykamp!

Data

Wij bieden in totaal 7 hockeykampen aan. Welke week zou jij het liefste meegaan?

·        17 juli t/m 22 juli 2016

·        24 juli t/m 29 juli 2016 (BIJNA VOL)

·        31 juli t/m 5 augustus 2016

·        7 augustus t/m 12 augustus 2016

·        14 augustus t/m 19 augustus 2016

·        21 augustus t/m 26 augustus 2016

·        28 augustus t/m 2 september 2016 (BIJNA VOL)

Extra korting voor MHC Udenhout

Lijkt het jou ook leuk om mee te gaan? Dan hebben wij goed nieuws! Wij geven alle leden van MHC Udenhout een EXTRA korting! Schrijf je NU in met ACTIECODE: UDENHOUT2016en ontvang € 25,- extra korting bovenop de vroegboekkorting van € 25,-! Dat is dus € 50,- korting voor het leukste hockeykamp van Nederland! Let op: deze actie is geldig t/m 31 mei 2016.

·        Minimaal 16 uur hockeytraining (op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag);

·        15 maaltijden (3x daags op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en afsluitende bbq op vrijdag);

·        5 overnachtingen in Sport & evenementencomplex de Heiberg;

·        1 begeleider per 5 kinderen (de leukste begeleiding van Nederland natuurlijk);

·        Bezoek aan pretpark en zwembad inclusief vervoer;

·        Onbeperkt drinken en fruit;

·        Superleuke onvergetelijke andere activiteiten;

·        Geef je ouders een welverdiende week ‘rust’.

Tickets en meer informatie op: