Hart voor uw club

Nieuws afbeelding 14-10-2015

Wat is het?

Met de actie 'Hart voor uw Club' steunden we in de voorgaande jaren verenigingen en stichtingen met een financiƫle bijdrage bij hun jaarlijkse activiteiten. Daarnaast kenden we de actie Hart voor elkaar voor het realiseren van duurzame projecten. Vanaf dit jaar is de actie 'Hart voor elkaar' samengevoegd met de actie Hart voor uw Club!

Jaarlijks stelt de bank een deel van de winst, het coƶperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven via de actie Hart voor uw Club. De leden van de bank beslissen waar deze bijdrage naar toe gaat door het uitbrengen van hun stem. Zij zien ook wat de clubs gaan doen met hun stem. Bijvoorbeeld extra (sport)middelen aanschaffen, het vieren van een jubileumjaar of het opknappen van het clubgebouw.

Inschrijving gesloten

Verenigingen en stichtingen konden zich aanmelden tot en met 28 september. De inschrijving is dus gesloten! Is uw club niet ingeschreven? Houdt u de site in de gaten om aan te melden voor Hart voor uw Club 2016. Deze zal naar verwachting in het voorjaar plaats vinden.

Stemmen

Leden van de bank mogen vanaf 15 oktober tot en met 28 oktober stemmen op hun favoriete clubs. Daarmee wordt de beschikbare bijdrage van € 250.000 over de verschillende bestedingsdoelen verdeeld. Er zijn bijna 300 bestedingsdoelen ingediend! U kunt alvast kijken welke clubs deelnemen via deze lijst. (PDF)

Hart voor uw club avond

Tijdens deze avond in november wordt de verdeling per club bekend gemaakt. In de loop van oktober ontvangen alle deelnemende clubs een uitnodiging voor deze avond.