MHC Udenhout
header foto
 
Ingezonden Post

MHCUDENHOUT HEREN 1 VOOR WIE ZE NOG NIET KENDE…

12-10-2015

MHCUdenhout Heren 1 voor wie ze nog niet kende…

Zondag 11 oktober 2015


Udenhout - Zondag 11 oktober trad het eerste team van MHCUdenhout aan tegen Tilburg H15. Kende je MHCUdenhout nog niet? Ze hebben zich gisteren in elk geval wel laten kennen…

De zondag begon zonnig en koud. Iedereen had zich vergist in de temperatuur. Het was koud, heel koud. Om 12.00 uur waren de meesten aanwezig. Een aantal mensen waren te laat met een boete tot gevolg.

MHCUdenhout begon de dag lekker. Lekker inspelen met het gehele team. Ook Luuk was aanwezig, de mini van de week. Trots dat hij was om met de mannen van MHCUdenhout mee te mogen doen.

De wedstrijd werd aangevangen waarna MHCUdenhout al snel de leiding pakte. Van Keulen speelde aan de rechterkant Van Oene in, Van Oene liep naar de achterlijn van Tilburg en gaf een ferme paas op de spits (S.) Hoppenbrouwers die keurig op de kopcirkel stond opgesteld (dobbelsteen). Hoppenbrouwers twijfelde geen moment en maakte de 1-0.

MHCUdenhout was in de eerste helft de aanvallende ploeg. Tilburg had geen schijn van kans wat voor frustratie zorgde bij de ploeg.

(A.) Pepping, heeft de 2-0 en 3-0 gescoord. Het team van Tilburg raakte verder gefrustreerd. De sfeer op het veld werd met de minuut grimmiger.

Hakken (door het hele team van MHCUdenhout, duwen (met name door Arts), na slaan door ((B.) van de Plas en (A.) Pepping) en met klap op de vuurpijl onze eigen ‘Rocky Balboa’ (Thijs van den Broek).

Wat was er met de heren van MHCUdenhout aan de hand. Werden ze meegesleept door de frustraties van Tilburg? Hadden ze last van de maandelijkse periode? Wat het was is onduidelijk, maar dat het schandalig was, is een feit.

Uiteindelijk zijn er diverse kaarten uitgedeeld;

-          Ben van de Plas (Geel, door naslaan)

-          Thijs van den Broek (Rood, door slaan)

MHCUdenhout met 10 man op het veld. De twee tegendoelpunten waren door Tilburg snel gemaakt.

Na een tip van Jorn, is (B.B.) Pepping verkozen tot de ‘Man of the match’. Zijn verdedigende optreden, het voorkomen van een 3e doelpunt en het goed ‘voor de man komen’ heeft hem tot de beste man van het veld gemaakt.

Als laatste wil ik Thijs van den Broek nog even een tip meegeven, zodat hij zich voor volgende wedstrijden kan behoeden.

1.       Koop aan zgn. ‘Gagball’ voor je directe tegenstander.

2.       Zoek op Wikipedia naar: ‘Schaapkameel’ en doe er je voordeel mee.

3.       Neem afstand van je directe tegenstander als hij een rochel aan het maken is.

Als laatste wil ik zeggen dat ik heb gebaald van onze wedstrijd van afgelopen zondag. Ik weet dat anderen ook behoorlijk hebben gebaald. Jammer dat we ons zo hebben laten kennen en dat het uit de hand is gelopen. Het seizoen zijn we met zijn allen zo mooi begonnen.

De nieuwe teamfoto zal op korte termijn op de website geplaatst worden. Wellicht moeten we even kijken of we Michael Hoppenbrouwers er nog bij kunnen Photoshoppen.


 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsoren

 

Copyright - MHC Udenhout | Powered by LISA