TC

Het digitale wedstrijdformulier (DWF)

Nieuws afbeelding 12-9-2015 Geachte coach, begeleider of manager,

Inmiddels werkt geheel Nederland met succes met het digitale wedstrijdformulier welke via de mobiele telefoon of via de computer kan worden ingevoerd.

De wedstrijden tussen deze clubs worden digitaal afgehandeld. Dat betekent dat u komende wedstrijd via de mobiele telefoon het wedstrijdformulier zult invullen.

Zowel de coach van de thuis spelende ploeg, de uitspelende ploeg, als beide scheidsrechters moeten op het digitale formulier inloggen en hebben ieder een eigen rol.

Vanaf 24 uur voor de wedstrijd dient u de spelerslijst in te vullen via het digitaal wedstrijdformulier.

Na de wedstrijd logt de scheidsrechter in met zijn lidnummer / kaartnummer of bondsnummer in combinatie met een unieke code, deze code treft u onderaan deze mail aan.
Geef deze code voor de wedstrijd aan de scheidsrechters

In de bijlage ziet u de scherm-afbeeldingen en wat er precies van iedereen verwacht wordt.

U hoeft het formulier niet meer in te leveren bij de wedstrijdtafel of bij het wedstrijdsecretariaat.

Met vriendelijke groet,
Het wedstrijdsecretariaat

NB. In de bijlage (link) treft u de handleiding. Bij vragen kunt u ons altijd mailen.

Inloggen voor het formulier op uw mobiele telefoon doet u op: http://mhcudenhout.nl/formulier met onderstaande gegevens.